SEO analyse laten uitvoeren?

SEO analyse laten uitvoeren door een SEO specialist? Dan ben je bij marketingbureau Ompro aan het juiste adres. Wij houden ons als full service marketingbureau onder andere dagelijks bezig met SEO. Bij de zoekmachine optimalisatie vormt een SEO analyse een heel belangrijk onderdeel. Je kunt een SEO analyse ook wel als de basis van de zoekmachine optimalisatie zien. Een SEO analyse betreft het startpunt van de gehele optimalisatie. We besteden hier dan ook voldoende tijd aan.

Trekt jouw website niet het gewenste aantal bezoekers? Dan is het tijd voor verandering. Je hebt immers geïnvesteerd in een mooie website en deze wil je delen met het grote publiek. Maar om verandering te kunnen doorvoeren, moet eerst de huidige stand van zaken in kaart worden gebracht. Hoe functioneert jouw website nu? Wat zijn de knelpunten en waar liggen precies de verbeterpunten en mogelijkheden? Dat zijn allemaal vragen waar middels een SEO analyse antwoord op gegeven kan worden. Ben jij klaar voor meer websitebezoekers? Neem dan direct contact met ons op!

SEO: een waardevolle investering

Als je als ondernemer een mooi product of een unieke dienst hebt ontwikkeld, wil je deze verkopen. Je wilt mensen kennis laten maken met hetgeen jij aanbiedt. Deze kennismaking vindt tegenwoordig hoofdzakelijk online plaats. Als men een product of dienst zoekt, gaan ze hier via een online zoekmachine naar op zoek. Men typt een zoekwoord in en de zoekmachine geeft vervolgens antwoord met een aanbod van relevante websites. En binnen deze lijst wil jij bij relevante zoekwoorden hoog met jouw website verschijnen.

Neem contact op!

Zoekmachines zoals Google kun je dus eigenlijk zien als een gratis marketingmiddel. De zoekmachine verwijst klanten naar jouw website. Echter, je komt niet zomaar op een gunstige plek binnen de zoekresultaten van Google. Je zult hiervoor SEO moeten toepassen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaliseren van de positie van jouw website in de zoekmachines. Dit klinkt wellicht wat ingewikkeld. En dat is het ook als je niet thuis bent op dit gebied. Schakel hiervoor daarom een SEO specialist in en ontdek wat voor een waardevolle investering SEO is.

Belangrijke zoekmachine optimalisatie onderdelen

Vaak wordt er gedacht dat zoekmachine optimalisatie een eenmalig trucje betreft, maar niets is minder waar. SEO is een voortdurend proces dat bestaat uit meerdere onderdelen. Er zullen verschillende factoren moeten worden aangepakt alvorens er betere organische posities in Google ontstaan. De basis voor de optimalisatie begint bij het in kaart brengen van de huidige situatie. Hoe functioneert jouw website op dit moment?

Alvorens we de positie van jouw website in Google kunnen verbeteren, moeten we de huidige situatie kennen. Hiervoor moeten we analyses uitvoeren. Je moet hierbij onder andere denken aan een technische SEO analyse. Bij een technische SEO analyse bekijken we hoe jouw website nu functioneert. Hoe snel worden alle webpagina’s geladen? En hoe gebruiksvriendelijk is de website verder? Daarnaast is ook een zoekwoorden analyse heel belangrijk. Een zoekwoord analyse maakt namelijk inzichtelijk waar de kansen liggen. We kunnen ook wel stellen dat een zoekwoorden analyse een van de belangrijkste onderdelen van SEO is.

Wat is een website SEO analyse precies?

Wanneer je jouw SEO gaat uitbesteden zal je vaak de term SEO analyse website voorbij zien komen. Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Wat houdt een website SEO analyse exact in en waarom is het zo belangrijk? Een SEO analyse wordt ook wel een SEO scan genoemd. Het betreft een analyse van jouw website op verschillende fronten. Er wordt gekeken hoe jouw website nu functioneert en waar er op SEO vlak verbeterpunten liggen.

Neem contact op!

Een SEO analyse website helpt de huidige situatie in kaart te brengen. Het geeft een duidelijk beeld van jouw website in zijn totaliteit en het geeft zo verbeterpunten weer. We kijken bij de website SEO analyse naar de technische kant van jouw website. Maar ook de inhoudelijke kant wordt onder de loep genomen. Zo analyseren we de content en beoordelen we of deze aansluit op de relevante zoekwoorden. Daarnaast kijken we ook naar de linkbuilding op jouw website. Je kunt dus wel stellen dat we bij een SEO analyse de gehele website analyseren.

SEO tools voor een SEO analyse

Voor het uitvoeren van een effectieve website SEO analyse zijn SEO tools nodig. SEO tools helpen bijvoorbeeld de huidige technische situatie in kaart te brengen. Maar ze kunnen ook de mogelijkheden voor content optimalisatie inzichtelijk maken. Daarnaast kunnen SEO tools aangeven welke backlinks er aanwezig zijn en wat de kwaliteit daarvan is.

Er bestaan verschillende soorten waardevolle tools om een SEO analyse uit te voeren. Bij Ompro combineren we diverse handige tools bij het uitvoeren van een SEO analyse. Zo zorgen we ervoor dat de huidige situatie van jouw website goed in kaart gebracht kan worden. En deze inzichten zorgen er vervolgens voor dat we de verbeterpunten en kansen kunnen aan gaan pakken. Wil jij jouw website op een vakkundige manier laten analyseren door een ervaren SEO specialist? Neem dan contact met ons op!

SEO analyse door Ompro laten uitvoeren

Zou jij graag de organische positie van jouw website in de zoekmachines zien verbeteren? Maar weet je niet hoe je dit moet bewerkstelligen? Geen zorgen! Wij helpen je bij Ompro graag verder. Als ervaren SEO specialisten houden wij ons dagelijks bezig met de optimalisatie van websites. Wij begrijpen de taal van de zoekmachines en we weten hoe we hierop in moeten spelen. Ook als het algoritme van Google verandert, spelen wij hier met onze parate kennis direct op in.

Je kunt jouw SEO dus met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij zullen met onze kennis, ervaring en tools het maximale uit jouw website halen. Uiteraard kunnen we pas een effectieve zoekmachine optimalisatie uitvoeren als we de huidige situatie kennen. We zullen daarom altijd starten met een uitgebreide SEO analyse. Je kunt immers pas iets veranderen als je de huidige situatie kent. Op basis van alle verzamelde informatie afkomstig uit de SEO analyse starten we met de zoekmachine optimalisatie.

Onze overige marketingdiensten

Ben je klaar om meer websitebezoekers te gaan ontvangen? En wil je graag stijgen in de organische zoekresultaten van Google? Dan kunnen wij je als SEO experts uiteraard verder helpen! Maar niet alleen op het gebied van SEO kun je bij ons terecht. Ook met andere marketingdiensten helpen wij je graag verder.

Ompro is een full service marketingbureau. Naast SEO zijn we ook gespecialiseerd in SEA en linkbuilding. En zoek je een specialist op het gebied van conversie optimalisatie? Ook dan staat een CRO specialist van Ompro voor je klaar! Dus wil jij op welke manier dan ook meer uit je website halen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

  • ‘’Wat is een SEO analyse?’’

Een SEO analyse betreft een analyse waarbij de huidige situatie van jouw website in beeld wordt gebracht. Deze analyse bestaat onder andere uit een technische SEO analyse. Hierbij wordt er gekeken naar de laadsnelheid van jouw website, maar ook naar de complete gebruiksvriendelijkheid. En daarnaast is ook een SEO zoekwoord analyse een belangrijk onderdeel van de totale SEO analyse. Een SEO analyse brengt de knelpunten en kansen van jouw website in beeld.

  • ‘’Is SEO echt zo belangrijk?’’

De online wereld speelt een steeds belangrijkere rol. Als men een product of dienst zoekt, gebruiken ze hiervoor een online zoekmachine. Het is daarom belangrijk om met jouw website in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Om dit te bewerkstelligen moet je investeren in SEO. Doe je dit niet? Dan loop je veel website bezoekers en daarmee omzet mis.

  • ‘’Moet ik een SEO specialist inschakelen?

SEO is geen makkelijke materie. Wanneer je hier niet dagelijks mee bezig bent is een effectieve toepassing ervan haast onmogelijk. Wil je jouw website optimaliseren om zo meer organisch verkeer via de zoekmachines te ontvangen? Schakel dan een SEO specialist in. SEO specialisten zijn dagelijks met SEO bezig en verstaan dit vak daarom als geen ander.

Neem contact op!

SEO bureau inschakelen voor een SEO analyse

Een SEO analyse laten uitvoeren? We werken als SEO bureau dagelijks aan dergelijke analyses, voor een scala aan websites. Dat betekent dat we ervaring hebben binnen diverse branches en de ontwikkelingen beroepsmatig automatisch in de gaten houden.

Direct een SEO analyse laten uitvoeren of meer weten over de tools die we daarvoor gebruiken en de werkwijze die we hanteren? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Neem contact op!

Neem nu contact met ons op: