Online marketeer vacature

Junior online marketeer| 32- 40 uur | MBO/HBO

Gezocht: online marketing held(in) die topposities in Google kan behalen!

Deze online marketeer vacature is momenteel niet beschikbaar

Online marketeer vacature

Krijg jij een energyboost van stijgende conversieratio’s, verbeterde organische posities, lagere adspend en betere bezoekersaantallen voor je klanten? En vind je uitdaging in het steeds up-to-date blijven over alles wat met het vak van online marketing te maken heeft? Ompro heeft per direct een online marketeer vacature beschikbaar! 

Online marketeer vacature (32-40 uur)

Ompro is sinds 2006 specialist in online marketing. We richten ons specifiek op e-commerce en zakelijke dienstverlening. Door onze eigen krachtige posities op het internet, groeit onze klantenkring razendsnel. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw online marketingtalent met een liefde voor zoekmachineoptimalisatie, online advertising, statistieken en ROI.


Zoeken wij jou?

Het vak van online marketeer is ontzettend breed. En dat is precies wat jij aantrekkelijk vindt. Je bent iemand met een goede overview en een brede interesse. Van SEO tot linkbuilding, Adwords en Analytics. Jij ziet de rode draad en slaagt erin de meest succesvolle salesfunnels te vinden. Je weet daarnaast resultaten over te brengen aan de klanten waarvoor je werkt: niet teveel in vaktermen, maar in begrijpelijke taal die ondernemers en marketingmanagers begrijpen. Zo maak je ook hen enthousiast! Omdat je werkt in een klein team, vinden we het daarnaast belangrijk dat je sociaal, behulpzaam en betrokken bent. Bij ons heerst echte teamspirit. Successen voor onze klanten behalen we samen! 

Enthousiast geworden?

Wat vragen wij?

In online marketing kun je je via allerlei wegen bekwamen. Daarom stellen we voor deze online marketing vacature geen strikte eisen op het gebied van vooropleiding. We vinden het wel belangrijk dat je hbo werk- en denkniveau hebt of mbo-niveau met een aantal jaar aantoonbare ervaring binnen zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google adverteren (SEA).


Wat hebben wij jou te bieden?

Vacatures voor online marketeer vind je op heel veel plekken. Wat maakt Ompro anders dan andere online marketingbureaus? Natuurlijk bieden wij je een aantrekkelijk salaris. Daarnaast kun je je uren flexibel indelen en zijn werkdagen en werktijden dus in overleg. Ook krijg je een persoonlijk opleidingsbudget, zodat je je steeds kunt blijven ontwikkelen en altijd up-to-date bent over alle ontwikkelingen in online marketingland. Bij ons draait bovendien alles om samenwerken en het vieren van successen voor onze klanten. Ook delen we continu kennis, waardoor je in korte tijd heel veel kunt leren.


Voor wie werken wij?

Het overgrote deel van onze klanten is werkzaam in e-commerce of zakelijke dienstverlening. Hun doelen in online marketing zijn heel divers. Van aankopen doen tot informatie aanvragen, een offerte ontvangen of inschrijven op een nieuwsbrief. Feit is dat ze allemaal op een serieuze en inhoudelijke manier bezig zijn met online marketing. Dat maakt het werk voor deze opdrachtgevers gevarieerd en uitdagend. En extra leuk: onze prestaties zijn van grote waarde voor hun business. Je draagt dus echt bij aan het succes van de klant.    

Samenvatting online marketeer vacature

Ompro biedt jou:

  • een veelzijdige functie in online marketing
  • een marketingjob waar je inhoudelijke kennis over bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie en online adverteren kunt combineren met strategie
  • een werkplek waar je je snel en breed kunt ontwikkelen (door interne opleiding en een opleidingsbudget)
  • een bedrijf waar je jouw skills als online marketeer kunt inzetten voor veel verschillende klanten
  • een gezellige club vakgenoten met dezelfde passie als jij


Sollicitatieprocedure


Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV incl. motivatie en salarisindicatie voor 11 oktober naar mark@ompro.nl. Salarisindicatie (bruto per maand o.b.v. 40 uur).


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Enthousiast geworden?