Google Adwords uitbesteden met direct resultaat

Zorgeloos je Google Adwords uitbesteden bij Ompro. Direct meer bezoekers krijgen, je naamsbekendheid vergroten en conversies realiseren: kiezen voor Google adverteren (SEA) is een snelle manier om je omzet een boost te geven.

Minstens zo belangrijk is echter rendement. Want als je niet gespecialiseerd bent in Adwords en zelf campagnes opzet, kan op deze manier adverteren heel snel veel marketingbudget opsnoepen, zonder dat je er uiteindelijk iets aan overhoudt.

Het is daarom absoluut de moeite waard om adverteren in Google Adwords uit te besteden aan een specialist. Ompro helpt je graag met het opzetten, monitoren en bijsturen van effectieve Google Adwords campagnes.

Google Adwords uitbesteden en doelstellingen formuleren

Een Google advertentiecampagne kun je opzetten vanuit verschillende uitgangspunten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het realiseren van zoveel mogelijk vertoningen
  • Het realiseren van zoveel mogelijk bezoek aan je website
  • Het behalen van conversies (bijv. online verkoop of ingevuld formulier)

Dit laatste doel is voor verreweg de meeste organisaties ultiem belangrijk. Zo kun je namelijk heel goed je ROI (return on investment) meten. Je krijgt antwoord op de vraag: hoeveel geef ik uit om een lead of een verkoop te genereren? En beter nog, je kunt met een goede campagne sturen op de gewenste maximale kosten per verkoop of lead (CPS).

Vraag nu de online marketing scan aan!

Duidelijke segmentatie bij het uitbesteden van Google Adwords

Google Adwords zet je in om zichtbaar te zijn wanneer mensen zoeken op specifieke zoekwoorden. Maar minstens zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat je niet zichtbaar bent op termen die op jouw product of dienst niet van toepassing zijn.

Hetzelfde geldt voor regio’s waarin je niet actief bent of voor doelgroepen waarvan je al weet dat ze weinig interesse in je hebben. Met al deze facetten houden wij rekening bij het opzetten, monitoren en bijsturen van Adwords campagnes.

Net zoals dat we in de meeste gevallen een splitsing maken tussen adverteren op mobiele apparaten en desktops. Zo zijn campagnes op alle niveaus zo optimaal mogelijk ingericht. Google Adwords uitbesteden doe je bij de SEA specialisten van Ompro.

Remarketing en retargetting uitbesteden

Mensen die je website of online shop hebben bezocht, nog eens extra triggeren met de producten die ze hebben bekeken, een tekstadvertentie of een banner? Dat kan met Google Remarketing. Aanvullend op het reguliere online adverteren, nemen wij ook deze online marketingactiviteit graag uit handen.

Dit zijn jouw voordelen als je kiest voor Google adverteren door Ompro:

  • Onverdeelde aandacht, hoe groot of klein je organisatie ook is
  • Hoger rendement uit jouw Google Adwords campagnes
  • Een effectieve aanpak, gebaseerd op een duidelijke strategie en vertaald naar meetbare doelen waar je ons op kunt afrekenen
  • Toegang tot een netwerk met superspecialisten op het gebied van SEA
  • Een betaalbaar alternatief voor het in dienst nemen van een eigen online marketingmedewerker
  • Meer kennisontwikkeling over SEA binnen je eigen organisatie

Ga je voor de optimale mix? Dan combineer je SEA en SEO, zodat je op termijn beter gevonden wordt zonder te adverteren en je beschikbare marketingbudget weer anders kunt besteden.

Neem direct contact op!

Neem nu contact met ons op: