Over ons
Online marketing bureau Ompro

Online marketing bureau Ompro

Meer klanten en leads met Ompro

Met een ervaren team van fulltimers, parttimers en freelancers werkt Ompro om een maximaal rendement uit jouw online marketing te halen. Maar zo was het niet altijd. In 2006 is de passie voor online marketing ontstaan. Niet meteen als online marketing specialist, maar door het opzetten van verschillende websites en webshops. Dat bleek zo succesvol, dat binnen korte tijd het aantal bezoekers organische énorm groeide, later aangevuld door zoekmachine adverteren. Het draaien aan de juiste knoppen en het zien van resultaten werkte zo aanstekelijk dat de passie voor SEO en SEA geboren was.


Full service online marketing bureau


Inmiddels is Ompro uitgegroeid tot full service online marketing bureau. Daarbij zijn eigen business cases de basis voor onze werkwijze. Wat we voor onze klanten toepassen, hebben we eerst zelf getest. Onze manier van werken is daarom bewezen succesvol. Kies je voor Ompro? Dan ben je verzekerd van resultaat, persoonlijke aandacht en vakmanschap. Rendement uit jouw online marketing halen, is onze prioriteit.


Visie op online marketing


Alle experimenten en onderzoeken zullen hetzelfde vertellen: de bezoeker staat centraal bij zoekmachine optimalisatie. Bied waardevolle content aan gebruikers en zoekmachines zullen het opmerken: Je wordt beloond met hogere rankings. 


Wat is onze uitdaging als online marketing specialisten? Zorgen voor een optimale afstemming tussen webpagina’s en de zoekintentie van de gebruiker. Alleen zo converteer je bezoekers in leads en sales. Naast de juiste content, weten wij ook hoe wij achterliggende techniek moeten toepassen. Zo behalen wij jouw einddoel: een tevreden bezoeker, die vindt wat hij zoekt en uiteindelijk converteert. 

Jouw online marketing team

SEO specialist Mark

Mark

Eigenaar en SEO specialist

Online marketeer Merel

Merel

Online marketeer

Linkbuilder Jeffrey

Jeffrey

Linkbuilder

SEA specialist Robin

Robin

SEA specialist

Content marketeer Joyce

Joyce

Content marketeer

Solliciteer bij Ompro!

Jij?

Open sollicitatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Hoger in Google (SEO)

Hoger in Google (SEO)

Meer gratis bezoekers, beter organisch vindbaar op belangrijke zoektermen en contact met veel nieuwe potentiële klanten.

Google Adverteren (SEA)

Google Adverteren (SEA)

Direct betere online vindbaarheid in Google, bereik meer geïnteresseerde zoekers, alleen betalen als iemand klikt.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Conversie Optimalisatie (CRO)

Verhoog het aantal orders, omzet, offerteaanvragen en leads door websitepagina’s effectiever te maken voor bezoekers.

Wat onze klanten zeggen:

De SEO adviezen van Ompro resulteerden in een organische bezoekerstoename van +156 % in een zeer competitieve markt. Het aantal leads verdubbelde bijna.

J. Lansink - Skepp

Dankzij de uitgebreide linkbuilding strategie van Ompro is het organische bezoek via Google toegenomen met

+561 % en het aantal online transacties groeide met +379 %.

P. Colera - Funidelia

Sinds Ompro onze SEO campagne verzorgt, werven we +328 % meer organisch verkeer via Google. Het aantal transacties groeide met +256 %. De omzet is meer dan verdubbeld.

S. Ispir - Douche Concurrent

Benieuwd voor welke klanten we nog meer werken?

Cookie erbij?