Over Ompro
Cookie erbij?

Over Ompro

Lees hieronder ons verhaal 

Over Ompro Mark van Tuel

Mijn naam is Mark van Tuel, oprichter van SEO bureau Ompro. In 2006 werd mijn passie voor online marketing, SEO en SEA aangewakkerd. Enerzijds lijkt dat heel lang geleden, want er is sindsdien ontzettend veel binnen dit vakgebied veranderd. Aan de andere kant voelt het ook als gisteren, want als je elke dag kan doen waar je hart ligt, vliegt de tijd voorbij!

In 2006 startte ik naast mijn eerste eigen webshop, www.sdkaarten.nl. Ik realiseerde me dat het binnenhalen van nieuwe bezoekers, niet vanzelf zou gaan. Daarom besloot ik me te verdiepen in SEO en te experimenteren met alle kennis die ik opdeed. Dat loonde.


In het begin bezochten 500 mensen per maand mijn website, binnen enkele maanden waren het er zo’n 8.000. Ik zette nog meer websites op, ook gericht op buitenlandse markten, waarmee hetzelfde gebeurde. Daarmee wist ik tienduizenden gerichte bezoekers per maand te bereiken. Een passie was geboren.


Autodidactische specialist


Er is geen studie of academie die je opleidt tot online marketeer of SEO-specialist. Daarom heb ik mezelf alles aangeleerd en ben ik van dag tot dag de ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en online adverteren gaan volgen. Ik leerde wereldwijd heel veel mensen met dezelfde passie kennen. En naast mijn eigen websites, begon ik ook met het helpen van anderen.


Zo is Ompro ontstaan. Ook vandaag de dag nog gebruik ik eigen websites om nieuwe strategieën te proberen, voordat ik ze toepas bij mijn klanten. Doel is daarbij om SEO en online marketing voor mijn klanten eenvoudig, leuk en praktisch te maken.


Van coaching tot uitvoering


Naast het inhoudelijke werk, krijg ik ook veel voldoening door het delen van kennis en het sparren met bevlogen ondernemers die hun shop, website of bedrijf naar een volgend level willen tillen.


Door te adviseren en te coachen op het gebied van SEO en SEA draag ik daar mijn steentje aan bij. En het is die combinatie met het opzetten en monitoren van campagnes en het bezig zijn met de uitvoering, wat mijn werk zo afwisselend maakt. En dat geldt ook voor de vele prettige samenwerkingen die ik heb met andere specialisten in mijn vakgebied.


Visie op zoekmachine marketing (SEO & SEA)


Al mijn experimenten, onderzoeken en leeswerk hebben uitgewezen dat er vandaag de dag één iemand centraal staat bij zoekmachine optimalisatie: de websitebezoeker. Stel de bezoeker tevreden en de zoekmachines zullen het opmerken. Je gaat beloont worden met hogere rankings.


Wat is dus mijn uitdaging als SEO specialist? Zorgen voor een optimale afstemming tussen webpagina’s en de zoekintentie van de gebruiker. Alle technische aspecten die nodig zijn om dat te bereiken, zijn ondersteunend aan het einddoel: een bezoeker die vindt wat hij zoekt.

Waar kunnen we je mee helpen?

Hoger in Google (SEO)

Hoger in Google (SEO)

Meer gratis bezoekers, beter organisch vindbaar op belangrijke zoektermen en contact met veel nieuwe potentiële klanten.

Google Adverteren (SEA)

Google Adverteren (SEA)

Direct betere online vindbaarheid in Google, bereik meer geïnteresseerde zoekers, alleen betalen als iemand klikt.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Conversie Optimalisatie (CRO)

Verhoog het aantal orders, omzet, offerteaanvragen en leads door websitepagina’s effectiever te maken voor bezoekers.

Wat onze klanten zeggen:

"Sinds de samenwerking met Ompro is het organische verkeer toegenomen met maar liefst 156%, ondanks de competitiviteit in onze markt. Ook het aantal online leads en conversies is aanzienlijk toegenomen. Dit merken we aan het aantal kantoorruimten dat we verhuren."

Joost Lansink - Managing Director bij Skepp

"Ompro verzorgd voor ons een intensieve linkbuilding campagne. De posities voor generieke en longtail zoektermen in Google zijn aanzienlijk verbetert. Funidelia is actief in 26 landen wereldwijd. Vanuit ons hoofdkantoor in Spanje verloopt de communicatie uitstekend. Eventuele problemen of onduidelijkheden tijdens de maandelijkse werkzaamheden worden direct opgepakt en opgelost."

Paula Colera - Aquisition Manager bij Funidelia

Benieuw voor welke klanten we nog meer werken?