Referenties en succesverhalen

Wie Googled op SEO specialist of SEO expert kan Ompro absoluut niet missen! Vergeet de grote online marketing bureau’s en kies voor een dedicated SEO specialist voor een SEO traject op maat.

Hieronder enkele succesverhalen van Ompro op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie (CRO). Klanten spreken over hun ervaringen en resultaten. Uiteenlopende verhalen van zowel websites als webwinkels.

Een groot deel van de beoordelingen zijn ook terug te vinden op de Google Mijn Bedrijf vermelding van Ompro.

“Mark is aangetrokken als externe SEO specialist waarbij hij ons online team adviseert en coacht op gebied van SEO en conversie optimalisatie (CRO). Skepp verhuurt kantoorruimte en opereert landelijk, daarom is het essentieel dat we landelijk goed vindbaar zijn in Google.

Sinds de samenwerking met Mark is het organische verkeer toegenomen met maar liefst 56%, ondanks de competitiviteit in deze markt. Voor veel belangrijke zoektermen zoals “kantoor” en “kantoorruimte” staan we in de top 3 van Google. Ook het aantal conversies is aanzienlijk toegenomen. Dit merken we aan het aantal kantoorruimten dat we verhuren.”

Joost Lansink (MSc)
Managing Director – Skepp kantoorruimte huren

“Mark helpt Slitex bedrijfskleding bij het beter vindbaar maken van de webwinkel in de organische zoekresultaten. Met als doel om meer koop-gerichte bezoekers te werven. Voor een webwinkel zijn een goede vindbaarheid en hoog conversiepercentage cruciaal.

Na een uitgebreide analyse heeft Mark interessante zoektermen gevonden waarbij de zoekintentie van de gebruiker meer gericht is op het kopen van onze bedrijfs- en werkkleding. We trekken nu kwalitatief betere bezoekers aan en dat merk je onder andere aan het conversiepercentage dat is gestegen met 58%. Geweldig dus!

Mark denkt pro actief mee en komt regelmatig met ideeën en suggesties om de webwinkel beter vindbaar te maken. Maandelijks krijg ik een terugkoppeling van de behaalde resultaten in één overzicht met de actie punten voor de komende maand. Bij een vraag of opmerking reageert hij snel en vakkundig. Mark is een gepassioneerde vakman met veel kennis van zaken waarmee je plezierig kunt samenwerken.”

Hans van Eeten
Eigenaar – Slitex bedrijfskleding en veiligheid

“Ompro executes an extensive linkbuilding strategy and campaign for our e-commerce website in the Netherlands. Funidelia sells costumes in more than 25 different countries worldwide. It is extremely important for us to be in the top of the Google’s search results in order to increase our sales.

Since our collaboration with Ompro, our organic positions in Google increased and organic traffic as well.

Although our Headquarters are located in Spain, the communication with Ompro has been very easy. All issues and doubts during the monthly work are solved immediately and by the time. They also send us a monthly report with the approach and linkbuilding efforts during that month.”

Paula Colera
Acquisition manager – Funidelia verkleedkleding

Ook meer online succes behalen?

Wil je net als deze bedrijven ook online succesvol worden. Neem dan direct contact met me!

“Sinds de samenwerking met Ompro zien we een verdubbeling in het aantal aanvragen. Naast mijn carrière als full-prof ijshockeyer ben ik gestart als personal trainer. Ik ben actief in de regio Tilburg en daarom wilde ik daar ook goed vindbaar zijn.

Dankzij Ompro is de website goed vindbaar op alles omtrent personal training, afvallen, conditie verbeteren in de regio Tilburg. Mark is een prettig persoon om mee te werken. Wat mij betreft werken we nog lang samen.”

Ivy van den Heuvel
Eigenaar – Personal trainer Ivy

“Na het volgen van de uitgebreide SEO cursus van Mark hebben we toch besloten om onze SEO volledig uit te besteden. Zo kunnen we sneller stappen maken en ons bezig houden met waar we goed in zijn, het ontwerpen en maken van bijzondere sieraden.

Mark richt zich voornamelijk op onze webwinkel. We zijn nu veel beter vindbaar op de merken die we verkopen maar ook op honderden lange zoekwoord-combinaties. Het aantal verkopen is significant gestegen, bijna een verdriedubbeling. We raden Mark zeker aan!”

Anne-Juuk Bussemaker
Eigenaar – Gold-line.nl

Referentie Jelle Miedema JNC vloeronderhoud“Ik wil me langzaam gaan terugtrekken uit ons bedrijf om wat meer te gaan genieten van mooie dingen in het leven. Goed vindbaar worden in Google middels SEO leek me een goede manier om minder tijd kwijt te zijn aan (koude) acquisitie.

JNC vloeronderhoud is specialist in het onderhouden van bedrijfsvloeren en we bedienen grote klanten zoals Unilever, Humanitas en het Luxor theater in Rotterdam.

De informatieve blogs en video’s op Ompro.nl hebben me overtuigd van zijn expertise en vakkennis. Sinds 3 maanden verzorgt Mark onze SEO campagne en we zien nu al mooie resultaten. Zo staan we voor de zoekterm “vloeronderhoud” al in de top 3 van Google.

Maandelijks krijg ik een overzichtelijke terugkoppeling van de resultaten en werkzaamheden, eens per kwartaal evalueren we en sturen we de SEO campagne bij indien nodig.

Ik kan Mark van harte aanbevelen vanwege zijn deskundigheid en persoonlijkheid.”

Jelle Miedema
Directeur – JNC Vloeronderhoud

“Mark optimaliseert sinds een half jaar de website van Kuypers stoffering. Kuypers stoffering is gespecialiseerd in het renoveren en stofferen van designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Artifort en Leolux.

Mark heeft ervoor gezorgd dat we voor de belangrijkste termen in de top 3 van Google staan. Voor enkele staan op positie 1. Het aantal organische bezoekers is toegenomen met 273%.

Iedere maand krijg ik een keurig overzicht van de huidige posities in Google ten opzichte van de voorgaande maanden. Al met al ben ik erg tevreden over diensten en resultaten die worden geleverd.”

Niek Kuypers
Eigenaar – Meubelstoffeerderij Niek Kuypers

Ook online resultaat behalen?

Wil je net als deze bedrijven ook online succesvol worden. Neem dan direct contact met me!