Referenties en Succesverhalen - Ompro

Referenties en Succesverhalen van Ompro

Wie Googled op SEO specialist of SEO expert kan Ompro absoluut niet missen! Vergeet de grote online marketing bureau’s en kies voor een dedicated SEO specialist voor een SEO traject op maat.


Hieronder enkele succesverhalen van Ompro op gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie (CRO). Klanten spreken over hun ervaringen en resultaten. Uiteenlopende verhalen van zowel websites als webwinkels.

SEO campagne Skepp

Internationaal Proptech bedrijf Skepp

“Mark is aangetrokken als externe SEO specialist waarbij hij ons online team adviseert en coacht op gebied van SEO en conversie optimalisatie (CRO). Skepp verhuurt kantoorruimte en opereert landelijk, daarom is het essentieel dat we landelijk goed vindbaar zijn in Google.


Sinds de samenwerking met Mark is het organische verkeer toegenomen met maar liefst 56%, ondanks de competitiviteit in deze markt. Voor veel belangrijke “kantoor” en “kantoorruimte” gerelateerde zoektermen staan we in de top 3 van Google. Ook het aantal conversies is aanzienlijk toegenomen. Dit merken we aan het aantal kantoorruimten dat we verhuren.”


Joost Lansink (MSc)

Managing Director – Skepp kantoorruimte huren

Rockfon (ROCKWOOL)

“Ompro heeft Rockfon (onderdeel van ROCKWOOL Group) ondersteund op het gebied van SEO. Rockfon is fabrikant van plafondpanelen en ophangsystemen. Momenteel zitten wij in een transitieperiode waarin we volop inzetten op digitalisering, waarbij een nieuwe website/technologieplatform het hart dient te vormen.


Om dit proces optimaal te laten verlopen, diende een volledig en uitgebreid zoekwoordenonderzoek uitgevoerd te worden in de Nederlandse en Vlaamse markt. Tijdspanne was erg kort, waarbij naast kwaliteit ook snelheid enorm belangrijk was. Het team van Ompro heeft dit sterk opgepakt, door kort op de bal te spelen, communicatielijnen met Rockfon kort te houden en ons continu op de hoogte te houden van de voortgang. Met het resultaat kon het Rockfon webteam meteen aan de slag, waarmee een goede basis is gelegd voor het digitale succes van het merk Rockfon in de Nederlandstalige markten.” 


Dominique Goven

Marketing Manager (Central Europe & Middle East) - Rockfon (ROCKWOOL

Ook meer online succes behalen?

SEO campagne Douche Concurrent

Sanitair webshop Douche Concurrent

“Een goede organische vindbaarheid is zeer belangrijk. Wij hebben onze SEO volledig uitbesteed aan Ompro en de resultaten zijn boven verwachting.


Sinds Ompro onze SEO campagne verzorgt, werven we +138 % meer organisch verkeer via Google. Het aantal transacties groeide met +194 %. De omzet is meer dan verdubbeld. Ook onze Belgische webshop lift mee op het succes dat Ompro met de SEO optimalisatie bereikt. Ook daar stijgt de omzet! 


Mark heeft alle SEO kennis in huis om onze webshop beter te laten scoren binnen google. Denkt actief mee en de maandelijkse rapportages uitstekend”


Sinan Ispir

Marketing Manager – Douche Concurrent

Bouma & Zeiger gerechtsdeurwaarders SEO

Bouma & Zeiger deurwaarders

"Sinds de samenwerking met Ompro zijn onze posities in Google aanzienlijk verbeterd. We staan nu voor alle regionale zoektermen in de top 5 van Google.


Mark zorgt ervoor dat wij met beperkte middelen goed vindbaar zijn op de voor ons belangrijke zoekopdrachten. Door de SEO aan Ompro uit te besteden houden wij tijd over te doen waar wij goed in zijn. 


Ik kan Ompro bij iedereen aanbevelen."


Bernd Bouma 

Oprichter & deurwaarder - Bouma & Zeiger gerechtsdeurwaarders

Ook meer online succes behalen?

SEO linkbuilding Funidelia

Global webshop Funidelia

“Ompro executes an extensive linkbuilding strategy and campaign for our e-commerce website in the Netherlands. Funidelia sells costumes in more than 25 different countries worldwide. It is extremely important for us to be in the top of the Google’s search results in order to increase our sales.


Since our collaboration with Ompro, our organic positions in Google increased and organic traffic as well.


Although our Headquarters are located in Spain, the communication with Ompro has been very easy. All issues and doubts during the monthly work are solved immediately and by the time. They also send us a monthly report with the approach and linkbuilding efforts during that month.”


Paula Colera

Acquisition manager – Funidelia verkleedkleding

IPD Opleidingen

Als grootste makelaarsopleiding van Nederland, leidt IPD jaarlijks honderden makelaars en taxateurs op.


Dankzij het advies van Ompro stonden we binnen enkele weken in de top 3 voor de belangrijkste zoekterm. Daarnaast staan we nu ook in de top 3 van Google voor 48 andere conversie-gerichte zoektermen.


Het organische verkeer naar de makelaarsopleiding is in 3 maanden toegenomen met +63%. Dit stuwt onze verkopen enorm op.


Henk Rugenbrink 

Directeur - IPD opleidingen

Best Value Verkoop

In relatief korte tijd heeft Ompro onze relatief nieuwe website goed vindbaar gemaakt. De online reputatie is aanzienlijk verbeterd en potentiële klanten kunnen ons beter vinden.


We werven niet alleen meer leads maar de kwaliteit van de leads is ook beter.


Pascal Evertz

Oprichter - Best Value Verkoop en Buyers United

Ook meer online succes behalen?

SEO campagne Slitex bedrijfskleding

Webshop in bedrijfskleding Slitex

“Mark helpt Slitex bedrijfskleding bij het beter vindbaar maken van de webwinkel in de organische zoekresultaten. Met als doel om meer koop-gerichte bezoekers te werven. Voor een webwinkel zijn een goede vindbaarheid en hoog conversiepercentage cruciaal.


Na een uitgebreide analyse heeft Mark interessante zoektermen gevonden waarbij de zoekintentie van de gebruiker meer gericht is op het kopen van onze bedrijfs- en werkkleding. We trekken kwalitatief betere bezoekers aan en dat merk je onder andere aan het conversiepercentage dat is gestegen met 58%. Geweldig dus!


Mark denkt pro actief mee en komt regelmatig met ideeën en suggesties om de webwinkel beter vindbaar te maken. Bij een vraag of opmerking reageert hij snel en vakkundig. Het is plezierig om met Mark samen te werken.”


Hans van Eeten

Eigenaar – Slitex bedrijfskleding en veiligheid

SEO analyse door Ompro

Fastware webdesign & applicaties

"Uit eigen onderzoek kwam naar voren dat de organische vindbaarheid van een bestaande klant al langere tijd achteruit ging. Een probleem dus. We wilden graag een compleet beeld krijgen waarom de webshop niet goed scoorde in Google. Zelf hadden we uiteraard onze vermoedens maar zijn geen specialist op dit gebied.


Daarom hebben we de SEO specialisten van Ompro gevraagd om een uitgebreide SEO analyse uit te voeren. De SEO analyse is uitgewerkt in een overzichtelijke rapportage met daarin alle knelpunten en kansen zijn op gebied van SEO. 


Het onderscheidende karakter van Ompro is de bereidheid om mee te denken. Onze klant had geen groot budget, en toch pakt Ompro het voor ons op. Met de gemaakte analyse kunnen we weer vooruit."


Stefan van Isselt 

Multimedia Designer - Fastware (webdesign en applicaties)

Ook meer online succes behalen?

SEO optimalisatie PTI

Personal trainer Ivy

“Sinds de samenwerking met Ompro zien we een verdubbeling in het aantal aanvragen. Naast mijn carrière als full-prof ijshockeyer ben ik gestart als personal trainer. Ik ben actief in de regio Tilburg en daarom wilde ik daar ook goed vindbaar zijn.


Dankzij Ompro is de website goed vindbaar op alles omtrent personal training, afvallen, conditie verbeteren in de regio Tilburg. Mark is een prettig persoon om mee te werken. Wat mij betreft werken we nog lang samen.”


Ivy van den Heuvel

Eigenaar – Personal trainer Ivy

Start2Choose SEO optimalisatie

Start2Choose Loopbaanbegeleiding

"Na wat minder goede ervaringen met een andere SEO partij nu enorm blij met Ompro. De website scoorde al redelijk maar sinds de samenwerking met Ompro scoort de website voor alle belangrijke zoektermen in de top 3 van google. 


Voor de belangrijkste zoektermen staan we zelfs op positie 1. Dat merken we ook in de toename van het aantal leads.


We zijn nu regionaal zeer goed vindbaar en daardoor groeit mijn bedrijf sneller. Mark kent zijn vak als geen ander, reageert snel op mails en is helder en duidelijk in zijn communicatie. Ompro kan ik daarom zeker aanbevelen!"


Chantal van Erp

Oprichter – Start2choose Loopbaancoaching

Ook meer online succes behalen?

SEO optimalisatie Goldline

Creatief Edelsmid atelier Goldline

“Na het volgen van de uitgebreide SEO cursus van Mark hebben we toch besloten om onze SEO volledig uit te besteden. Zo kunnen we sneller stappen maken en ons bezig houden met waar we goed in zijn, het ontwerpen en maken van bijzondere sieraden.


Mark richt zich voornamelijk op onze webwinkel. We zijn nu veel beter vindbaar op de merken die we verkopen maar ook op honderden lange zoekwoord-combinaties. Het aantal verkopen is significant gestegen, bijna een verdriedubbeling. We raden Mark zeker aan!”


Anne-Juuk Bussemaker

Eigenaar – Gold-line.nl

SEO campagne JNC vloeronderhoud

Vloeronderhoudsbedrijf JNC

“Ik wil me langzaam gaan terugtrekken uit ons bedrijf om wat meer te gaan genieten van mooie dingen in het leven. Goed vindbaar worden in Google middels SEO leek me een goede manier om minder tijd kwijt te zijn aan (koude) acquisitie.

JNC is specialist in het onderhouden van bedrijfsvloeren en we bedienen grote klanten zoals Unilever, Humanitas en het Luxor theater in Rotterdam.


De informatieve blogs en video’s op Ompro.nl hebben me overtuigd van zijn expertise en vakkennis. Sinds 3 maanden verzorgt Mark onze SEO campagne en we zien nu al mooie resultaten. Zo staan we voor de zoekterm “vloeronderhoud” al in de top 3 van Google.


Maandelijks krijg ik een terugkoppeling van de resultaten en werkzaamheden, eens per kwartaal evalueren we en sturen we de SEO campagne bij indien nodig. Ik kan Mark van harte aanbevelen vanwege zijn deskundigheid en persoonlijkheid.”


Jelle Miedema

Directeur – JNC Vloeronderhoud

SEO meubelstoffeerderij N. Kuypers

Design meubelstoffererij N. Kuypers

“Mark optimaliseert sinds een half jaar de website van Kuypers stoffering. Kuypers stoffering is gespecialiseerd in het renoveren en stofferen van designmeubelen van merken zoals Rolf Benz, Artifort en Leolux.


Mark heeft ervoor gezorgd dat we voor de belangrijkste termen in de top 3 van Google staan. Voor enkele staan op positie 1. Het aantal organische bezoekers is toegenomen met 273%.


Iedere maand krijg ik een keurig overzicht van de huidige posities in Google ten opzichte van de voorgaande maanden. Al met al ben ik erg tevreden over diensten en resultaten die worden geleverd.”


Niek Kuypers

Eigenaar – Meubelstoffeerderij Niek Kuypers

Ook meer online succes behalen?