VPS beveiliging Google Ads case

VPS Beveiliging

Uitgebreide Google Ads strategie

Over VPS Beveiliging

VPS Beveiliging is onderdeel van VPS Nederland en VPS Group en is specialist in beveiliging, beheer en onderhoud van leegstaand vastgoed, bouwterreinen en herontwikkellocaties. De afgelopen jaren is het diensten aanbod van VPS Nederland flink uitgebreid: van leegstandbeheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot het leveren van een breed scala aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging, objectbeveiliging en brandbeveiliging & evacuatie.

VPS beveiliging online marketing case

Uw partner in tijdelijke beveiliging

De uitdaging

VPS Beveiliging richt zich op de B2B markt. De grootste uitdaging is om potentiële B2B klanten te laten converteren in een markt waar veel particulieren actief zijn en de zoekintentie breed is. Met de uitgebreide targeting opties binnen Google Ads ben je als bedrijf in staat om zoekers te bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar een specifiek probleem of oplossing. Maar hoe trek je online relevante leads aan die wél converteren naar klanten tegen een acceptabele kosten per conversie (CPA)?

De aanpak

We zijn gestart met een uitgebreide Google Ads analyse om de verbeterpunten van dit account in kaart te brengen. Uit deze analyse bleek dat veel klikbudget verloren ging aan particulieren. De sleutel van het succes bij de huidige Google Ads campagnes zit in het opzetten van super gerichte Google Ads campagnes gericht op het midden en groot bedrijf. Hierdoor halen we nu aanzienlijk meer rendement uit het online advertising budget. Hierdoor zal het budget op korte termijn verhoogd worden.

Tessa van Leeuwen VPS Nederland

Sinds een jaar verzorgt het team van Ompro onze Google Ads campagnes. De communicatie en maandelijkse rapportage besprekingen werken prettig. Waar we voorheen nauwelijks leads kregen via Google Ads, weet Ompro met een beperkt budget, kwalitatieve leads binnen te halen met een uitstekende conversiewaarde. Mede daarom zullen we op korte termijn ons online advertising budget verhogen.

Tessa van Leeuwen - Communicatieadviseur bij VPS Nederland

Ook meer aanvragen en leads via je website?

Ook zij vertrouwen ons

SEO case Rockfon

Rockfon (ROCKWOOL)

SEO case Douche Concurrent

Douche Concurrent

SEO case Skepp

Skepp (proptech)

Neem nu contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen


Ben jij klaar om meer nieuwe mensen te laten kennismaken met jouw bedrijf? Extra ingevulde

contactformulieren ontvangen, verkopen genereren en telefoontjes ontvangen van ge├»nteresseerden? 


Neem dan direct contact met ons door het contactformulier hiernaast in te vullen of bel ons op onderstaand nummer:


Tel: 085 13 000 23