Hoger in Google komen?

Hoger in de zoekresultaten van Google komen, dat is een wens van veel webshops en bedrijven met online doelstellingen en ambities. In die top blijven, is vervolgens minstens zo belangrijk én moeilijk. Dit doel is alleen haalbaar door strategisch en structureel te investeren in SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

Waarom kiezen voor Ompro? Je hebt ons vast gevonden omdat wij hoog in Google staan. Dat bewijst wat we kunnen!

Investeren in een SEO-strategie

Net als in de ‘echte’ wereld, is het bereiken van de top in Google geen koud kunstje of een truc. Je moet met SEO planmatig te werk gaan, een visie hebben en continu (tijd en energie) investeren om dichter bij je doel te komen. Door de juiste besluiten te nemen, vol te houden en te werken met specialisten zijn organische (en dus onbetaalde) topposities in Google absoluut haalbaar. En het kan zeker ook op een betaalbare manier.

Belangrijke onderdelen voor SEO

SEO is een specialisme dat weer uit verschillende onderdelen bestaat. Naast technische aspecten, is ook de kwaliteit van content van belang, net als het verkrijgen van links en het zorgen voor een snelle website. Wanneer je hoger in Google wilt komen, zijn al deze elementen van belang.

Vraag nu de online marketing scan aan!

Allround én specialist

Onze effectief bewezen aanpak is gebaseerd op heel veel allround kennis een flexibele projectinvulling met superspecialisten. Centraal aanspreekpunt is een ervaren consultant en allround expert de spin in het web. Wanneer we echt de diepte induiken voor een specifiek SEO-onderdeel, staat er een hecht team superspecialisten klaar om de allerkleinste details te doorgronden.

Stuk voor stuk hebben deze experts ontzettend veel kennis binnen hun discipline. Facetten die een rol spelen om hoger in Google te komen en een SEO op maat campagne effectief in te zetten:

 • Een duidelijk geformuleerde strategie
 • Techniek (van een technische analyse van de website tot het geven van verbetertips voor betere snelheid, optimalisatie in de broncode etc.)
 • Webdesign (van tips op het gebied van conversieoptimalisatie, optimale pagina-indeling, gebruikerservaringen etc.)
 • Waardevolle content in de vorm van onder andere SEO teksten
 • Linkbuilding (het verzamelen van relevante links)
 • Praktische SEO coaching van betrokken mensen op de werkvloer

Waarom samenwerken met Ompro?

Als je betere resultaten in Google wilt behalen, zijn er tal van mogelijkheden. Open de zoekmachine, vul een zoekterm in en je zult overspoeld worden met advertenties van SEO-aanbieders. Dat is nog lastig kiezen!

Misschien is dit je eerste zoektocht naar een SEO-specialist. Of wellicht heb je al samengewerkt met andere bureaus en niet de resultaten geboekt waarop je hoopte. Wij brengen daar graag verandering in!

Dit zijn jouw voordelen als je kiest voor Ompro:

 • Direct aan tafel met de SEO specialist, dus niet met een accountmanager of verkoper
 • Onverdeelde aandacht, hoe groot of klein je organisatie ook is
 • Een effectieve aanpak, gebaseerd op een duidelijke strategie en vertaald naar meetbare doelen waar je mij op kunt afrekenen
 • Geen dikke boekwerken, maar praktische rapportages en handige tips
 • Toegang tot een netwerk met superspecialisten op het gebied van SEO
 • Een betaalbaar alternatief voor het in dienst nemen van een eigen SEO-medewerker of het opstarten van een online marketingafdeling
 • Meer kennisontwikkeling over SEO binnen je eigen organisatie

Nieuwsgierig geworden hoe wij je kunnen helpen om hoger te komen in Google? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Neem direct contact op!

Neem nu contact met ons op: