Online marketeer

SEO workshop

SEO workshop volgen of een incompany SEO training op locatie? 

SEO workshop of incompany SEO training?

Ben je op zoek naar een SEO workshop op locatie of een incompany SEO training voor jouw bedrijf? Bij Ompro ben je aan het juiste adres! Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op voor meer informatie.


Wat is een SEO workshop?


Wil je meer website bezoekers genereren vanuit de organische zoekresultaten van Google, dan zul je aan de slag moeten met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. In een SEO workshop van Ompro leer je de belangrijkste aandachtspunten, wat de prioriteiten zijn en gaan we hands-on aan de slag om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.


De SEO trainingen van Ompro zijn speciaal ontwikkelt voor mensen die hun kennis willen vergroten en willen leren wat er bij komt kijken om online vindbaarheid te vergroten. Onze workshops worden gegeven aan (online) marketeers, copywriters, eigenaren van bedrijven, SEO specialisten die hun kennis willen opkrikken en iedereen die om andere redenen geïnteresseerd is in SEO.

Uit welke onderdelen bestaat de SEO training?

SEO bestaat in het kort uit drie pijlers: de technische staat van je website, de content die er op te vinden is en je autoriteit ten opzichte van concurrenten in dezelfde branche. Om van SEO een succes te maken, zul je al deze onderwerpen moeten beheersen. In de SEO training worden daarom alle drie de pijlers uitvoerig behandelt.


Techniek

Goede website-techniek vormt de basis van SEO. Google stuurt haar gebruikers het liefst naar een veilige, snelle en prettig te gebruiken website. Websites met een goede techniek worden daarom hoger geplaatst in de zoekresultaten dan onveilige, langzame website. Tijdens de SEO workshop bespreken we de belangrijkste aandachtspunten en laten we zien uit welke onderdelen goede website-techniek bestaat.


Content

Naast techniek is ook de content die op een website staat een belangrijk onderdeel van SEO. Met content worden de webpagina’s (inclusief tekst, afbeeldingen, video, documenten en meta-data) bedoeld waar jouw website uit bestaat. Tijdens de training laten we zien hoe je jouw content inricht op basis van relevante zoekwoorden en wat belangrijke aandachtspunten zijn voor het creëren van goede SEO-content.


Autoriteit

Het opbouwen van autoriteit is één van de lastigste onderdelen van SEO. Waar je content en techniek volledig zelf in de hand hebt, ben je voor de autoriteit afhankelijk van anderen. Het opbouwen van autoriteit doe je namelijk vooral door andere websites naar jou te laten linken. En dat is moeilijker dan je denkt! Tijdens de workshop leer je verschillende linkbuilding strategieën om dit effectief te bewerkstelligen.

SEO workshop of incompany training volgen?

Welke soorten SEO workshops biedt Ompro aan?

Ompro biedt verschillende soorten trainingen aan. Een basic SEO workshop, een advanced SEO workshop op maat en incompany SEO trainingen. Voor ieder wat wils!


Basic SEO Workshop

Tijdens de Basic SEO Workshop leggen we de beginselen van SEO uit. We doorlopen de drie pijlers van SEO en leggen per onderdeel de belangrijkste aandachtspunten uit. De structuur van de website, de technische voorwaarden, zoekwoorden onderzoek en het schrijven van SEO-teksten zijn hierbij belangrijke onderdelen. Na het doorlopen van de Basic SEO Workshop heb je alle kennis in huis om je eigen SEO strategie op te stellen en uit te voeren.


Advanced SEO Workshop op maat

Maatwerk is ook mogelijk. Kies je voor de Advanced SEO Workshop dan stemmen we de training volledig af op jouw website of bedrijf. We pakken de belangrijkste pijnpunten en problemen aan en stellen samen een maatwerk SEO strategie op. Ook kunnen bedrijven volledig hun eigen invulling bepalen aan de hand van actuele problemen of wensen. Denk hierbij aan een uitbreiding naar het buitenland, ingewikkelde technische vraagstukken of het terugveroveren van topposities na een ingrijpende Google-update.


Incompany SEO training

De Basic SEO Workshop en Advanced SEO Workshop zijn ook mogelijk als incompany SEO training. De training wordt gegeven op een locatie naar keuze. Bij ons op kantoor in Den Bosch, in jouw kantoor of bedrijfspand of op een locatie naar keuze. Incompany SEO trainingen worden gegeven vanaf 3 personen.

Benieuwd wat een SEO workshop kan doen?

Waarom SEO workshop van Ompro?

Veel SEO bureaus bieden tegenwoordig SEO trainingen aan. Waarom dan kiezen voor een SEO workshop van Ompro? Daar zijn verschillende redenen voor te noemen. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:


We hebben een team van enthousiaste SEO specialisten in dienst en zijn altijd op de hoogte van de laatste updates en mogelijkheden

Neem contact op!

Wil je jouw kennis van SEO vergroten? Kies voor een SEO workshop van Ompro. In een informatieve middag, ochtend of avond leer je alles wat je moet weten om de vindbaarheid van jouw website te vergroten. Meer informatie over onze trainingen of prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ja, ik wil graag meer weten over SEO workshops!