Team Ompro - Online marketing professionals

SEO specialist inhuren?

SEO specialist inhuren? Passie voor jouw online groei. De #1 in SEO. 

SEO specialist gezocht? 

SEO specialist gezocht? Heb jij een SEO specialist nodig die zijn vak écht goed verstaat? Ben je klaar met de loze beloftes van online marketeers en wil jij jouw website consistent laten groeien? Dan ben je bij Ompro aan het juiste adres. Wij geloven in consistent investeren in de kwaliteit van je website en onpage en offpage optimalisatie. Loze beloftes over het behalen van topposities binnen enkele dagen doen wij niet aan. Wij realiseren uiteraard wel topposities. Maar wij doen dit op een consistente manier. Zo heb je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn mooie organische posities. 


Bij Ompro zijn enkel SEO specialisten werkzaam met veel kennis en ervaring. Hierdoor zijn we in staat om iedere website binnen elke branche te laten groeien. We verstaan de taal van de zoekmachines en kunnen hierop inspelen. We combineren hiervoor techniek, content en de juiste links. Hierdoor is er in onze teksten een perfecte balans tussen SEO optimalisatie en een fijne leesbaarheid. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!


Wat doet een SEO specialist precies?


Voordat je een SEO specialist inschakelt, wil je uiteraard graag weten wat je kunt verwachten. Wat is een SEO specialist? En wat doet een SEO specialist van Ompro precies om jouw website te laten groeien? De SEO specialist van Ompro begint altijd met het analyseren van je website. Wat is je doelgroep én wat zijn relevante zoekwoorden? Vervolgens start hij op basis van een goede strategie met het optimaliseren van jouw website. Er is hierbij oog voor techniek, content en linkbuilding. Het resultaat: jouw organische posities verbeteren. Dit leidt tot meer leads, meer online verkopen en meer resultaat.


Wil je graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking! Wij staan voor je klaar om jouw website te laten groeien. Hieronder tref je een opsomming van alle situaties waarin wij jou kunnen helpen: 


 • Je website en webpagina’s scoren slecht in Google

 • Je bezoekersaantallen groeien niet of nemen zelfs af

 • Bezoekers doen niet wat jij wilt (bijv. iets kopen of een formulier invullen)

 • Het lukt je maar niet om je concurrenten te verslaan op belangrijke zoekwoorden

 • Je huidige SEO en SEA campagnes kosten veel geld en leveren te weinig op

 • Je hebt het gevoel dat je geen controle hebt over je SEO koers

 • Je bent niet tevreden over je huidige SEO partner

 • Je hebt nog geen SEO partner

Benieuwd naar de resultaten voor onze klanten?

Waarom een SEO specialist inschakelen?

Bijna iedereen maakt tegenwoordig gebruik van Google als men een product, dienst of informatie zoekt. Als bedrijf wil je daarom hoog in de zoekmachines verschijnen. Maar met de grote concurrentie is dit niet vanzelfsprekend. Google beoordeelt websites op relevantie, techniek en autoriteit door een algoritme. Dit algoritme verandert met de dag. Om hierop in te kunnen spelen moet je de taal van de zoekmachine dus verstaan. En dat is precies wat de ervaren SEO specialisten van Ompro feilloos kunnen!


Onze SEO experts kennen alle ins en outs van het algoritme van Google. Hierdoor kunnen we voor jouw website topposities creëren binnen de zoekmachine. We focussen hierbij op techniek, content en autoriteit. Hiervoor maken we gebruik van diverse (betaalde) tools waarmee we onder andere zoekwoorden onderzoek uitvoeren. Daarnaast besteden we ook aandacht aan paginasnelheid, Google Ads en conversie optimalisatie. Wanneer deze factoren allemaal perfect zijn ingericht, zal Google je belonen met goede zoekposities. Met behulp van de SEO specialisten van Ompro blijf je dus jouw concurrentie de baas!


Voor welke SEO specialist kies je? 


Wil je een SEO specialist inhuren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij jou graag op weg met wat praktische tips. Allereerst is het raadzaam om de strategie en de vindbaarheid van een SEO specialist te analyseren. Je wilt immers niet je SEO uitbesteden aan iemand die zijn eigen zaakjes niet op orde heeft. Daarnaast is het lezen van reviews van opdrachtgevers uit vergelijkbare branches waardevol. Scoren die websites goed? Dan zegt dat veel over de kwaliteit van het werk van de SEO specialist. 


Heb je na de research een mogelijk geschikte SEO partner gevonden? Dan is het tijd om je te verdiepen in de inhoud. Vraag de SEO specialist hoe hij de zoekmachine optimalisatie uitvoert. Transparantie en een individuele aanpak zijn hierin belangrijk. Tot slot is het belangrijk om te weten hoe de SEO specialist rapporteert. Je wilt uiteraard op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen in de rankings. Vraag daarom in het offertetraject gerust naar een voorbeeldrapportage. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je met deze partij in zee gaat. Wil je weten wat wij van Ompro voor je kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek of online marketing scan aan.

                                                       

SEO bureau Ompro marketing kantoor

Freelance SEO specialist of marketingbureau? 


SEO specialist gezocht? Wanneer je op zoek gaat naar en SEO specialist zal je zien dat je grofweg twee opties hebt. Je kunt kiezen voor een marketingbureau of voor een freelance SEO specialist. Het inhuren van een freelance SEO specialist is doorgaans snel geregeld. Je kunt hierdoor snel stappen zetten. Echter, voor het allerbeste resultaat voor de lange termijn kun je beter voor een marketingbureau kiezen. 


Bij een marketingbureau zoals Ompro werken meerdere vakmensen. Hierdoor is er sprake van kennisdeling en kennis maakt macht. Dit is iets wat freelance SEO specialisten missen. Kies daarom voor een online marketingbureau dat zich onderscheidt in SEO voor optimaal resultaat voor hetzelfde budget. Op zoek naar een SEO consultant? Neem dan gerust contact met ons op.


SEO specialist MKB


SEO specialist MKB nodig? Ook dan zit je bij Ompro goed. Wij zijn een online marketingbureau dat zich kan meten aan de omvang van een MKB bedrijf. Het feit dat beide partijen dezelfde ‘taal’ spreken op het gebied van online marketing is plezierig. Dit zorgt namelijk voor een soepele communicatie. 


Maar wat kun je precies van een SEO specialist MKB verwachten? Hoe gaat hij te werk? De SEO specialisten MKB van Ompro starten altijd met een uitvoerige analyse. Op basis daarvan wordt een duidelijke strategie bepaald. Belangrijke factoren van een succesvolle SEO strategie zijn:


 • Autoriteit door middel van content creatie 

 • Duidelijke SEO silo structuur

 • Belangrijke pagina’s updaten

 • Natuurlijke linkbuilding strategie 


Dé E-commerce SEO specialist


Heb jij een eigen webshop en wil je deze laten groeien? En ben je daarom op zoek naar een Wordpress SEO specialist of Magento SEO specialist? Dan ben je bij de E-commerce SEO specialisten van Ompro aan het juiste adres. Onze SEO specialisten beschikken over alle benodigde kennis over diverse platformen. Ze zijn niet alleen een Magento SEO specialist en een Wordpress SEO specialist. Ook de platformen Shopify, Lightspeed en Wix zijn onze specialisten niet onbekend. 


De E-commerce SEO specialisten van Ompro zijn ervaren in het werken met al voornoemde platformen. Ze weten hierdoor precies hoe ze jouw webshop moeten inrichten om hoger te komen in de zoekresultaten van Google. Wil je weten wat een E-commerce SEO specialist van Ompro voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op


SEO bureau Ompro

Een optimale gebruikerservaring 

Google wil jouw website- of webshop bezoekers een optimale gebruikerservaring geven. Volgens Google is hier sprake van als de 3 pijlers van SEO optimaal zijn. Het gaat om  techniek, content en autoriteit. Bij techniek gaat het om laadtijd, responsive design en foutmeldingen. Met content wordt de inhoud van de webpagina’s bedoeld.


De content moet relevant en leesbaar zijn en moet daarnaast ook afbeeldingen bevatten. Tevens moet er sprake zijn van een sterke meta titel en meta omschrijving. Deze moeten goed aansluiten op de inhoud van de pagina. Tot slot is een goede linkbuilding (ofwel andere websites die naar jouw website/webshop linken) essentieel. 


Het optimaliseren van de belangrijkste SEO pijlers lijkt wellicht lastig. Je moet hiervoor namelijk echt het algoritme van Google kennen. Maar voor de experts van Ompro die gespecialiseerd zijn in SEO is het een fluitje van een cent. Wil je meer informatie over het optimaliseren van de gebruikservaring van jouw website of webshop? Vraag dan nu een vrijblijvende online marketing scan aan!

    

SEO specialist: hoe denkt de bezoeker?

Het optimaliseren van een website kun je zien als een psychologisch spel. Je speelt namelijk in op hetgeen jouw websitebezoekers denken. Waar kijken bezoekers naar op jouw website of webshop? En wanneer besluiten bezoekers om contact op te nemen of iets te kopen? Naast het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek zijn de antwoorden op voornoemde vragen belangrijk voor de optimalisatie.


De SEO specialisten van Ompro kennen het algoritme van Google. Hierdoor kunnen ze op basis van uitgebreid onderzoek middels verschillende tools jouw website laten stijgen in Google. Uiteraard volgen we hierbij een strategie waarbij jouw doelgroep centraal staat. Je kunt optimaliseren om zoveel mogelijk verkeer binnen te halen. Maar wat als die bezoekers eigenlijk niet op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt? Dan is die investering in verkeer hartstikke nutteloos. Wij maken daarom enkel gebruik van consistente strategieën die daadwerkelijk effectief zijn. 


SEO specialist Amsterdam? – ons werkgebied


Wil je een SEO specialist inhuren? En ben je meer specifiek op zoek naar een SEO specialist Amsterdam? Dan ben je bij Ompro aan het juiste adres. Het maakt voor ons niet uit waar je bedrijf gevestigd is. Ompro is een online marketing bureau dat gevestigd is in Den Bosch. Maar we kunnen uitstekend op afstand de vindbaarheid van jouw website of webshop verhogen. Dus ben je op zoek naar een SEO specialist Amsterdam, Eindhoven of Den Bosch? Of zoek je een zoekmachine optimalisatie specialist vanuit een andere stad? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen je vanaf onze werkplek in Den Bosch altijd helpen!

Een nieuw SEO traject begint bij ons altijd met een vooronderzoek. Dit onderzoek bestaat onder andere uit een zoekwoorden onderzoek. Hierin wordt gekeken naar relevante zoekwoorden waar jouw website nog te weinig op scoort. Ook de websites van de concurrenten worden geanalyseerd op relevante zoekwoorden. Door dit onderzoek wordt inzichtelijk waar de kansen liggen. Zo kunnen de SEO specialisten de vindbaarheid van jouw website gaan verhogen. Ben je benieuwd naar de groeimogelijkheden voor jouw website? Bel ons dan! 


Kosten SEO specialist


Kosten SEO specialist; hoeveel bedragen die precies? Hier valt geen eenduidig antwoord op te geven. Dat is net zoiets als de vraag: wat kost een auto en hoe ver kun je er mee rijden? De kosten SEO specialist verschillen per situatie. Het hangt namelijk helemaal af van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Wil je een duidelijke prijs weten vooraf? Spreek dan een vast maandbedrag af. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. 

 

Goedkoop is duurkoop in de wereld van SEO. Snelle trucjes doen vaak meer kwaad dan goed voor jouw ranking. Google houdt er namelijk niet van om gemanipuleerd te worden. Er zijn altijd trucjes te bedenken die zorgen voor een snelle stijging in Google. Maar dit soort rankings zijn tijdelijk en werken op den duur juist averechts omdat Google dit verbiedt. Houd Google dus niet voor de gek, maar investeer in een eerlijke en consistente SEO strategie. Dit levert je uiteindelijk het meeste op. Wil jij jouw website nu én in de toekomst consistent laten groeien? Kies dan voor Ompro!

                                                           SEO bureau Ompro marketing


Veel gestelde vragen (FAQ)


 • Waarom is het belangrijk om een SEO specialist in te huren?

Vrijwel iedereen gebruikt Google voor zijn of haar zoektocht naar een dienst, product of informatie. Je website moet daarom goed geoptimaliseerd zijn zodat hij hoog scoort in de zoekmachine. Google beoordeelt websites op relevantie, techniek en autoriteit door een algoritme. Dit algoritme verandert met de dag. Een SEO specialist is hier dagelijks mee bezig en houdt de laatste ontwikkelingen bij omtrent SEO optimalisatie. Dit is een moeilijke en tijdrovende klus om zelf naast je dagelijkse werkzaamheden te doen. 


 • Hoe herken je een ervaren SEO specialist?

Een ervaren SEO specialist doet altijd een zoekwoordenonderzoek en komt op basis daarvan met een gedegen strategie. Deze strategie moet gebaseerd zijn op jouw specifieke situatie. De SEO specialist heeft daarnaast ook aandacht voor de techniek en de domein autoriteit. Tot slot beschikt hij over de juiste tools en resources om jouw online autoriteit te optimaliseren.


 • Wat zijn belangrijke factoren van SEO?

Er zijn drie belangrijke pijlers binnen SEO, namelijk: content, autoriteit en techniek. Respectievelijk is content het belangrijkste, gevolgd door autoriteit en techniek. Maar voor een maximaal resultaat moeten alle drie de pijlers worden geoptimaliseerd. De basis voor deze optimalisatie is een gedegen CMS systeem en een snelle website. Alles wat bijdraagt aan een betere gebruikerservaring zorgt voor een betere positie in Google. Meer hierover weten? Laat je adviseren door Ompro. 


 • Hoe betaalt een SEO consultant zich terug?

Een SEO consultant betaalt zich uiteindelijk terug via meer bezoekers. Een SEO strategie is een lange termijn investering. Door tijd en consistente optimalisaties zal je elke dag meer bezoekers krijgen. Hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer omzet je zult hebben. Klanten zullen namelijk sneller tot koop overgaan als ze zien dat jij bovenaan in Google staat. Dit geeft een soort branche autoriteit aan. Wanneer je tijdelijk stopt met SEO zullen je posities natuurlijk iets wegvallen door concurrentie. Maar je zult nog altijd bezoekers ontvangen zonder budget. 


 • Hoe belangrijk is technische SEO?

Technische SEO is erg belangrijk. Niet alle CMS systemen laten het namelijk toe om teksten of andere SEO gerelateerde optimalisaties te bewerken. Daarnaast zijn sommige CMS systemen niet op snelheid te optimaliseren. Google beoordeelt pagina’s op gemak. Hiervoor zijn niet alleen geoptimaliseerde teksten, maar ook de achterliggende codes van belang. Google leest deze codes om een inschatting te maken op de gebruiksvriendelijkheid.


 • Wat is lokale SEO?

Bedrijven die het vooral van lokale klanten moeten hebben, moeten lokaal vindbaar zijn. Het is voor een lokale dierenwinkel bijvoorbeeld niet aantrekkelijk om landelijk te optimaliseren. Men zal namelijk niet snel vanuit Limburg naar Groningen rijden voor een hondenbotje. Vaak wordt er voor dit soort bedrijven geoptimaliseerd op stad, regio of provincie. 


 • Waar past SEO binnen je strategie?

SEO vormt eigenlijk de basis van je online marketing strategie. Met een goede SEO trek je veel klanten aan. Jij bent immers de autoriteit volgens Google. Deze goede organische positie versterkt ook andere social kanalen zoals SEA, Facebook, E-mailmarketing etc. 


 • Wat is linkbuilding?

Linkbuilding valt onder de SEO pijler: autoriteit. Linkbuilding is vergelijkbaar met mond-tot-mond reclame. Een website verwijst naar een andere website. Google ziet dit als een pluspunt. Je zult namelijk niet snel verwijzen naar een website waar je niet achter staat. Hoe meer autoriteit een website heeft, hoe hogere ‘score’ je daarvoor krijgt.


 • Wat kost een SEO expert?

Eén vaste prijs voor een SEO expert bestaat niet. De kosten verschillen per situatie. Het is in alle gevallen raadzaam om een prijsafspraak te maken in de vorm van een abonnement. Een vast aantal uren tegen een vaste prijs biedt namelijk zekerheid voor een consistente werkwijze. En dat is nodig om de concurrentie de baas te kunnen blijven. Meer weten? Neem gerust contact op met Ompro voor de mogelijkheden. 

Wil je samenwerken met Ompro?