Page content

Online Marketing Bureau | Ompro

Met een online marketing bureau in de hand zet je een grote stap naar een goede online strategie. Een online plan is tegenwoordig onmisbaar. Dankzij een online strategie kan je simpelweg het meest uit je website halen. Dan weten klanten jou te vinden in een zoekmachine als Google. Bovendien kan je die bezoekers ook meer laten kopen in je webshop of vaker contant met je laten opnemen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kleine aanpassingen aan je website kunnen al zorgen voor een grote impact die leiden naar bijvoorbeeld meer bezoekers, meer omzet, meer loyale klanten…

Het enige wat je in huis moet hebben, is iemand met kennis en ervaring. De specialisten van Ompro helpen bedrijven met hun online strategie. Zij kunnen ook jou helpen om online succes te behalen.

Het belang van online marketing

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken in de marketing strategie voor bedrijven. Ook non-profit organisaties zetten hier steeds meer op in. Dat is niet zo gek ook, als we zien hoe consumenten zich gedragen. Zij kijken namelijk steeds vaker eerst online om zich te oriënteren.

Daarna gaan ze producten (of diensten) met elkaar vergelijken en beslissen ze wat ze gaan kopen. Ook deze handelingen doen ze op het internet. Of het nu gaat om nieuwe kleding of een nieuwe badkamer, Google is vaak het startpunt van de zoekende consument.

Dankzij online marketing zijn er veel kansen. Daarom is het des te spijtiger als je een website hebt die niet goed scoort in Google. Dan zijn concurrenten beter online vindbaar. Het is dan ook logisch dat potentiële klanten naar hen gaan en dat jouw bezoekersaantallen laag zijn. Als vanzelfsprekend heb je dan een teleurstellende online omzet.

Neem contact op!

Een andere optie is dat je website wel goed scoort in Google, maar dat je omzet alsnog tegenvalt. Dan zijn er problemen op de website die bezoekers weerhouden van een bepaalde actie. Deze actie heet in online marketing termen ‘conversie’.

Misschien is dat wel een contactformulier invullen, opgeven voor een nieuwsbrief of iets in het winkelmandje plaatsen en vervolgens afrekenen.

Het is cruciaal om problemen op de website op te lossen, zodat bezoekers worden aangezet tot zulke acties. Vaak kan dit snel en makkelijk opgelost worden.

Kortom, door online marketing goed in te zetten kun je de online omzet optimaliseren. Het zou zonde zijn als dit niet wordt gedaan.

Online marketing bureau Ompro

Mark van Tuel is allround online specialist met ruim 9 jaar ervaring. Samen met zijn team heeft hij al tientallen bedrijven geholpen om de online omzet te maximaliseren. De nadruk bij ligt altijd op conversie, want dat is waar het uiteindelijk om draait. We hebben al veel mooie resultaten mogen neerzetten. Lees bijvoorbeeld eens wat referenties over ons zeggen.

Daarnaast passen wij alleen bewezen technieken toe. Daardoor weten we wat echt werkt, omdat dat uitgebreid getest is. Zo werken we zo effectief mogelijk om direct resultaat te behalen. Die resultaten maken we natuurlijk duidelijk inzichtelijk voor je.

De werkwijze van Ompro

Online marketing bureau Ompro is enorm gepassioneerd. Je kunt ons zien als nerd op het gebied van online marketing. We zijn namelijk leergierig en hebben een winnaars mentaliteit voor onze klanten. Als we voor jou mogen werken, dan zijn we vastbesloten om ook jou hoge posities in Google te krijgen.

Of we nu het complete traject uitvoeren, de strategie uitstippelen of jouw bedrijf coachen, we staan voor je klaar. Onze kernwaarde is open communicatie, omdat dat de basis is voor vertrouwen. Onze projecten zijn transparant. We vinden het namelijk belangrijk om elke maand uitvoerig terug te koppelen over de voortgang.

Meer weten?

Wil je ook je online doelen bereiken? Ompro staat voor je klaar om daar samen aan te werken. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen. Dan zetten wij alvast lekkere koffie klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op!