Interim Online Marketing

Interim Online Marketing

Tijdelijk extra hulp binnen jouw online marketing team

Interim Online Marketeer nodig voor jouw organisatie?

Interim Online marketing met spoed nodig? Heb je snel een extra online marketing professional nodig om de capaciteit aan te kunnen? Ompro kan je helpen met een ervaring interim online marketeer om jouw team te ondersteunen. Dit kan zowel op locatie of op afstand. Onze interim online marketeer zijn allround opgeleid en hebben daarnaast elk een eigen specialisme. Interim Online Marketing diensten zijn altijd op maat, daarom beginnen wij altijd met een vrijblijvend oriëntatiegesprek om te kijken waar jouw behoeften liggen en waar Ompro bij kan helpen.


  • Op locatie of op afstand
  • Resultaatgericht
  • Allround marketeer en/of met specifieke specialismen.
  • Geheel naar wens


Neem contact met ons op:

Waarom interim online marketing?

Tijdens (tijdelijke) drukke tijden wil je graag extra handjes, maar het liefst nergens aan vast zitten. Met een interim online marketeer van Ompro kun je op- en afschalen wanneer jij dat wilt om tijdelijk de capaciteit te verhogen. Je wilt natuurlijk niet dat je marketingteam overbelast raakt door de hoge werkdruk, waardoor de resultaten verminderen. Onze marketeers ondersteunen en - eventueel - begeleiden uw online marketing team om druk van de ketel te halen. Je haalt daarmee extra kennis in huis en zorgt dat je medewerkers tevreden blijven.


Voordelen van een interim online marketeer

Onze experts komen met een frisse blik in jouw organisatie en dragen bij aan jouw team met hun kennis. We hebben all-round online marketeers, maar je kunt - o.a. - ook kiezen voor een SEO specialist of SEA specialist. Dit zorgt weer voor nieuwe inzichten en learnings voor jouw team. Daarnaast kun je gemakkelijk op- en afschalen, zodat je nooit teveel of te weinig capaciteit hebt. Je zit nergens aan vast, omdat wij loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie regelen.

Hoe gaan we te werk?

In een informele oriëntatiesessie bepalen we samen het aantal dagen dat onze expert nodig is en beslissen we in overleg welke resultaten we nastreven. Gaat het om een tijdelijk project of een langere samenwerking. Gaat het om extra kennis binnen het team te krijgen of om extra handjes?


Binnen één week een online marketing specialist in jouw team

Na een goed gesprek en de juiste richting zorgen we dat onze online marketeer zo snel mogelijk aan de slag kan binnen jouw team. Onze online marketeer zijn gedreven vakliefhebbers en zullen vol enthousiasme in jouw team toetreden. 


We kunnen interim online marketeers leveren met de volgende expertises:

interim SEO specialist, interim SEA specialist, interim email marketing en automation specialist, interim content specialist

Prijzen

1 dag per week


€ 76,-

p.u.

Interim online marketing 1 dag per week

Heb je meer werk, dan online marketeers? Kan je wel extra handjes gebruiken, omdat je - tijdelijk - teveel werk te verlichten hebt?


Onze online marketing specialist kan je - tijdelijk - uit de brand helpen en de werkdruk verlichten. 

2 tot 3 dagen per week

€ 72,-

p.u.

Interim online marketing 2 dagen per week
Ben je begonnen aan een nieuw project, maar heb je niet de juiste kennis of genoeg capaciteit binnen jouw team? Haal een resultaatgerichte specialist in huis!


Onze online marketing experts kunnen op zowel locatie als vanuit ons kantoor ondersteuning bieden.

4 tot 5 dagen per week

€65,-

p.u.

Interim online marketing per week
Gaat een online marketeer uit jouw team jullie verlaten en heb je tijdelijk een gap te vullen? Wij kunnen je in de tussentijd voorzien van een allround online marketeer.


Volwaardige - tijdelijke - teamlid die extra kennis biedt en meewerkt zonder verplichtingen.

Deze klanten vertrouwen op onze online expertise:

Rockfon SEO
Skepp SEO
Douche Concurrent SEO
Palletcentrale SEO
Ageras SEO
IPD opleidingen SEO

Interim online marketeer nodig?