Online marketeer

Online marketeer

Online groeien met de hulp van ervaren online marketeers?

Online marketeer nodig?

Wil je je jouw online zichtbaarheid vergroten, meer bezoekers op je website en nieuwe sales genereren door online marketing in te zetten? Schakel dan een online marketeer van Ompro in! Al ruim 11 jaar helpen wij ondernemingen online te groeien. Ontdek op deze pagina wat de hulp van een internet marketeer voor jouw bedrijf kan betekenen.


Groeien met online marketing

Tegenwoordig is 98% van de bevolking in Nederland verbonden met het internet en bezit 87% een smartphone. Door technologische ontwikkelingen op het gebied van computers, smartphones en tablets zijn we met zijn allen steeds vaker online. Gemiddeld 5 uur per persoon per dag!


Ook jouw doelgroep maakt dagelijks gebruik van het internet. En door middel van online marketing kun je ze bereiken. Met online marketing (of internet marketing) bedoelen we alle activiteiten die eraan bijdragen om de merknaam, producten of diensten van een bedrijf onder de aandacht te brengen bij een vooraf bepaalde doelgroep. Van je eigen website, tot social media, tot online advertenties, e-mailnieuwsbrieven en alles er tussenin.

Waarom een online marketeer inschakelen?

Ondernemers zijn aanpakkers. Ze willen veel zelf doen, maar zien ook in dat bepaalde taken beter aan een specialisten kunnen worden overgelaten. Specialisten hebben niet voor niets jarenlang gestudeerd en ervaring opgedaan binnen een bepaald onderwerp of vakgebied.


Zo besteden zij hun boekhouding uit, nemen een makelaar in de arm om een geschikt bedrijfspand te vinden en laten zich adviseren over de koers van hun bedrijf. En zo doen zij er ook goed aan om een freelance online marketeer in te schakelen om de online groei te bevorderen. Zo kunnen zij ondertussen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen!


Voordelen van een online marketeer van Ompro inschakelen:

  • Jarenlange online marketing ervaring
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden
  • Een interim online marketeer is een betaalbaar alternatief voor het in dienst nemen van een fulltime online marketeer.

Weinig marketing waste. Onze online marketeers weten precies wat wel en niet werkt door jarenlange trial and error.

Ervaren online marketeer nodig?

Online marketing diensten

De online marketing consultants van Ompro laten jouw onderneming online groeien door middel van onderstaande diensten. Welke (combinatie van) diensten voor jouw onderneming het meest effectief is, is altijd afhankelijk van je doelen, branche, producten of diensten en beoogde doelgroep. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.


Online strategie

Online marketing begint met een gedegen strategie. Door jouw huidige online marketing activiteiten, doelen, doelgroep en het online gedrag van jouw potentiële klanten te onderzoeken, kan een op maat gemaakte online marketing strategie ontworpen worden.


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Mensen gebruiken Google om de producten en diensten te vinden die ze online willen bestellen. Gebruikt jouw doelgroep zoekmachines om producten of diensten te vinden die jij aanbiedt? Door te investeren in zoekmachine optimalisatie (ook wel Search Engine Optimization of kortweg SEO genoemd) laat je jouw webpagina's hoog scoren in Google en schiet je je concurrentie voorbij!


Linkbuilding

SEO en linkbuilding gaan hand in hand. Linkbuilding is de derde pijler van SEO en draait om het vergaren van autoriteit. Voornamelijk door actief kwalitatieve links te scoren van andere websites in jouw branche. Hierdoor zullen je webpagina’s beter gaan scoren in de organische zoekresultaten.


Zoekmachine advertenties (SEA)

Ook SEA (Search Engine Marketing of Zoekmachine adverteren in het Nederlands) speelt zich af in de zoekresultaten van Google. Waar SEO zich richt op de gratis organische resultaten, betaal je bij SEA voor direct resultaat. Een combinatie van SEO en SEA is een sterke combinatie!


Google Shopping

Naast tekstadvertenties is er ook visuele advertentieruimte te huur in de zoekresultaten van Google. Dit is vooral effectief voor producten waarvan het uiterlijk een doorslaggevende factor heeft, bijvoorbeeld bij kleding of meubels. Gebruikers kunnen ter plekke verschillende opties vergelijken en zijn slechts één klik verwijderd van jouw productpagina. Het conversiepercentage is hierdoor zeer hoog! Lees hier meer over Google Shopping.


Remarketing

Door remarketing in te zetten bereik je bezoekers van jouw website op een later moment nog een keer door middel van een betaalde advertentie. Bezoekers die de eerste keer niets gekocht hebben, kunnen zo verleid worden om nog een keer terug te komen en alsnog een aankoop te doen.


Conversie optimalisatie

Wanneer je website eenmaal veel bezoekers trekt, is het zaak om deze te converteren naar nieuwe klanten. Het vergroten van het conversiepercentage noemen we conversie optimalisatie. Conversie optimalisatie is voor volwassen organisaties een logische vervolgstap in het online marketing traject.

Hulp van een online markeer nodig?

Onze werkwijze

Als ervaren online marketing bureau hebben wij door de jaren heen een zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te genereren. Wil je een interim online marketeer van Ompro schakelen? Wij volgen altijd onderstaand stappenplan:


1. Kennismaking - In een informele strategiesessie bespreken we je doelen en bepalen we samen de koers.

2. Onderzoek en doelgroepbepaling - We stellen vast wie we willen bereiken en nemen de knelpunten van de huidige online marketing activiteiten onder de loep. Die gaan we aanpakken!

3. Campagnes opzetten - Nu beginnen we met de uitvoering. Met doelgerichte en gedetailleerde online marketing campagnes gaan we de gekozen doelgroepen activeren.

4. Monitoren en Bijsturen - De campagnes draaien, maar zijn nooit af! Continu testen we wat beter kan en sturen we bij waar nodig. Zo behalen we maximaal rendement!

Internet marketeer inschakelen?

Onze online marketeers hebben in 11 jaar veel ervaring opgedaan en een positief rendement geboekt voor klanten in tal van verschillende branches en niches. In het eerste jaar zien onze klanten gemiddeld het bezoekersaantal met 125% groeien, het aantal leads met 85% en weten onze online marketing consultants de kosten per acquisitie met 35% te verlagen. Zo verdient onze dienstverlening zich vrijwel altijd terug!


Wil je groeien door middel van online marketing? Schakel dan een online marketeer van Ompro in! Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken op het gebied van online marketing.

Ja, ik wil graag in contact komen met een online markeer!