Rockfon SEO consultancy

Rockfon (Rockwool Group)

Zoekwoorden onderzoek + SEO consultancy

Rockfon - Innovatieve plafondoplossingen

Rockfon levert esthetische, akoestische én duurzame plafond- en wandoplossingen, gemaakt van steenwol. De producten dragen bij aan het ontwerp van mooie, comfortabele ruimtes die mensen beschermen tegen de gevaren van lawaai en brand. Rockfon is een dochteronderneming van ROCKWOOL® International uit Denemarken – ‘s werelds grootste producent van steenwol. 

Rockfon SEO advies

Digitalisering van nieuwe website/technologieplatform

De uitdaging

Rockfon zit in een overgangsperiode. Het bedrijf zet vol in op digitalisering, en begint met een nieuwe website. Om het frisse platform optimaal te positioneren, startten we met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor de Nederlandse én de Vlaamse markt. De tijdspanne was hiervoor erg kort, naast kwaliteit was dus ook snelheid een belangrijke factor in dit project.

De aanpak

Research is het sleutelwoord. Om een nieuwe website perfect in te steken, de juiste vragen te beantwoorden met content en de juiste doelgroep aan te spreken doen we uitgebreid onderzoek. Zo krijg je hoogte van de actuele situatie op de markt, vorm je een beeld bij relevante en populaire zoekwoorden, en blijf je concurrentie voor. Door onze bevindingen toe te passen in technologie én content leveren we een kant- en klaar eindproduct. 
Recensie SEO advies Rockfon

Het team van Ompro heeft onze klus sterk opgepakt. Door kort op de bal te spelen, communicatielijnen kort te houden en ons continu op de hoogte te houden van de voortgang kon ons eigen webteam meteen aan de slag met het resultaat.

Dominique Goven - Marketing Manager (Central Europe & Middle East) Rockfon

Ook meer klanten en leads via je website?

Ook zij vertrouwen ons

SEO case Skepp

Skepp (proptech)

SEO case Douche Concurrent

Douche Concurrent

SEO case IPD opleidingen

IPD opleidingen

Neem nu contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen


Ben jij klaar om meer nieuwe mensen te laten kennismaken met jouw bedrijf? Extra ingevulde

contactformulieren ontvangen, verkopen genereren en telefoontjes ontvangen van geïnteresseerden? 


Neem dan direct contact met ons door het contactformulier hiernaast in te vullen of bel ons op onderstaand nummer:


Tel: 085 13 000 23