Palletcentrale SEO

Palletcentrale

Uitgebreid SEO traject

+224%

Omzetstijging

+53% 

Gemiddelde bestelwaarde

+319%

Organische bezoekers

Behaalde top posities

Pallet 1

Europallet 1

Pallets opkopen 1

Pallets kopen 1

Europallets kopen 1

Houten pallets 1

Kunststof pallets 1

Blokpallet 1

Palletranden 1

Over Palletcentrale

Palletcentrale is van oudsher gespecialiseerd in het in- en verkopen van gebruikte pallets. Oorspronkelijk werden pallets verzameld en terug geleverd aan producenten. Tegenwoordig produceert de Palletcentrale ook eigen pallets. Palletcentrale is marktleider in gebruikte pallets en willen met de productie van nieuwe pallets verder groeien. Jaarlijks verkoopt de Palletcentrale 6.000.000 pallets aan bedrijven en consumenten.

Palletcentrale SEO linkbuilding

Marktleider in pallets in Nederland en België (offline + online)

De uitdaging

Palletcentrale verkoopt jaarlijks 6.000.000 pallets. Het merendeel van die pallets wordt verkocht via het eigen netwerk (offline). 

Om verder te groeien richt de Palletcentrale zich sinds enkele jaren volledig op online om ook op dat vlak, de grootste pallet-aanbieder van Nederland en België te worden. Het doel is om voor zoveel mogelijk categorieën, subcategorieën en producten, topposities in Google te behalen. Gezien de moordende concurrentie is dit de grootste uitdaging.

De aanpak

Palletcentrale scoorde organisch al redelijk goed, maar hier was nog veel ruimte voor verbetering. Na een grondige SEO analyse is Ompro gestart met het uitwerken van een duurzame SEO strategie. We starten zoals altijd met de quick wins op SEO-vlak. Middels een duurzame content- en linkbuilding strategie jagen we nu samen op de topposities voor generieke zoektermen en zoektermen met een koopintentie. Deze SEO aanpak heeft ervoor gezorgd dat we binnen 4 maanden topposities hebben bereikt voor een aantal zeer belangrijke generieke zoektermen.

Recensie SEO door Joost van Skepp

Voor het verbeteren van onze SEO doen we sinds juli 2018 zaken met Ompro. Wij zien een duidelijke stijging op de voor ons belangrijke zoektermen. We vinden de samenwerking prettig, rapportages zijn op tijd en duidelijk en de communicatie verloopt snel en soepel.

Frank Bennemeer - Commercieel directeur Palletcentrale B.V.

Ook meer klanten en leads via je website?

Ook zij vertrouwen ons

SEO case Rockfon

Rockfon (ROCKWOOL)

SEO case Douche Concurrent

Douche Concurrent

SEO case Skepp

Skepp (proptech)

Neem nu contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen


Ben jij klaar om meer nieuwe mensen te laten kennismaken met jouw bedrijf? Extra ingevulde

contactformulieren ontvangen, verkopen genereren en telefoontjes ontvangen van geïnteresseerden? 


Neem dan direct contact met ons door het contactformulier hiernaast in te vullen of bel ons op onderstaand nummer:


Tel: 085 13 000 23