Middenoostenreizen.com SEO en Google Ads strategie

Middenoostenreizen.com

Uitgebreide SEO- en Google Ads strategie

+52%

Meer aanvragen

-61% 

Kosten per conversie (CPA)

+23%

Click Through Ratio (CTR)

Behaalde top posities

Beiroet 2

Jordanië vakantie 3

Piramides Gizeh 3

Vallei der koningen 3

Bahrein 5

Jordanië 6

Atlasgebergte 6

Vakantie israël 6

Over Middenoostenreizen.com

Middenoostenreizen.com is dé specialist voor het Midden-Oosten. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd op het gebied van (individuele) rondreizen naar het Midden-Oosten. We bieden 13 bestemmingen aan: Jordanië, Libanon, Israël, Saudi-Arabië, Oman, Egypte, Abu Dhabi, Iran, Dubai, Bahrein, Marokko, Qatar en Pakistan stuk voor stuk prachtige landen met een uniek karakter. De bijzondere reizen zijn 100% op maat en worden verkocht in combinatie met vlucht, hotel, autohuur, transfers én optionele activiteiten.
Middenoostenreizen.com website

Vind uw Droomreis

De uitdaging

Middenoostenreizen.com is de Midden Oosten specialist voor o.a. rondreizen. De hoge klik-prijzen op de diverse bestemmingen zorgen voor structureel (te) hoge kosten per conversie (CPA). Daarnaast is er veel onbenutte ruimte op SEO gebied. De uitdaging zit in het organisch beter vindbaar maken en het efficiënter inrichten en optimaliseren van de Google Ads campagnes. Het optimaliseren van deze online kanalen zou moeten lijden tot een aanzienlijke lagere kosten per conversie (CPA). 

De aanpak

We zijn gestart met een uitgebreide Google Ads en SEO analyse om de verbeterpunten van dit account in kaart te brengen. We zijn gestart met het ‘laaghangende fruit’, ofwel de quick wins op SEO-vlak. Middels een duurzame content- en linkbuilding strategie jagen we nu samen ook de topposities voor generieke zoektermen na. Op Google Ads gebied is de campagne structuur sterk vereenvoudigd met een zeer specifieke targeting op de gewenste doelgroepen. Deze aanpak heeft geleid tot 52% meer conversies tegen een 60% lagere CPA.

Rob van Helvoort middenoostenreizen.com

Ompro is heel fijn om mee samen te werken. Aan het begin van onze samenwerking zagen we direct al een stijging in het genereren van kwalitatieve leads. Ze zijn snel, efficiënt en de communicatie verloopt erg goed!

Rob van Helvoort - Eigenaar en oprichter

Ook meer aanvragen en leads via je website?

Ook zij vertrouwen ons

SEO case Rockfon

Rockfon (ROCKWOOL)

SEO case Douche Concurrent

Douche Concurrent

SEO case Skepp

Skepp (proptech)

Neem nu contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen


Ben jij klaar om meer nieuwe mensen te laten kennismaken met jouw bedrijf? Extra ingevulde

contactformulieren ontvangen, verkopen genereren en telefoontjes ontvangen van geïnteresseerden? 


Neem dan direct contact met ons door het contactformulier hiernaast in te vullen of bel ons op onderstaand nummer:


Tel: 085 13 000 23