Van Ommen Dakonderhoud Online Marketing Case

Van Ommen Dakonderhoud

Uitgebreid SEO- en Google Ads strategie

+869%

Meer aanvragen

-46% 

Kosten per conversie

+476%

Organische bezoekers

Behaalde top posities

Dakdekker Nuland 1

Dakdekker Tilburg 2

Dakdekker Oss 2

Dakdekker Helmond 3

Dakbedekking Tilburg 3

Nokvorsten 7

Nieuw dak plaatsen 8

Dakonderhoud 9

Over Van Ommendakonderhoud

Van Ommen Dakonderhoud is een begrip in Brabant. Inmiddels is de regionale vindbaarheid subliem, evenals de ruim 300 positieve Google reviews. Van Ommen Dakonderhoud is een full-service dakdekkerbedrijf voor particulieren en bedrijven met klanten in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel, Breda en omgeving. Jaarlijks vervangt en renoveert van Ommen Dakonderhoud honderden daken, veelal in Brabant.

van Ommen Dakonderhoud SEO Google Ads

Hét dakdekkersbedrijf van Brabant!

De uitdaging

Van Ommen Dakonderhoud het grootste full-service dakdekkerbedrijf voor particulieren en bedrijven. Door het grote aantal dakdekkersbedrijven zijn de klikprijzen in Google Ads erg hoog waardoor ook kosten per conversie (CPA) te hoog waren. Daarnaast liet de organische vindbaarheid te wensen over, dit had eveneens invloed op de hoger kosten per conversie. De uitdaging zit in het organisch beter vindbaar maken en het efficiënter inrichten en optimaliseren van de Google Ads campagnes. Het optimaliseren van deze online kanalen zou moeten lijden tot een aanzienlijke lagere kosten per conversie (CPA). 

De aanpak

We zijn gestart met het uitwerken van een online marketing strategie om de CPA kosten te verlagen en om meer rendement uit het online advertising budget te halen. De Google Ads campagnes zijn volledig opnieuw ingericht. Gelijktijdig is ons SEO team aan de slag gegaan met de quick wins op SEO gebied. Er was enorm veel te halen op gebied van content optimalisatie en linkbuilding. Bi-monthly kijken we naar de organische ontwikkeling en zorgen we voor een bredere organische vindbaarheid. De Google Ads worden wekelijks bijgestuurd en geoptimaliseerd. Dit is en blijft een ongoing optimalisatie proces.

Timo van Ommen Dakonderhoud

Sinds een jaar verzorgd het team van Ompro onze SEO- en Google Ads campagnes. Na de uitstekend uitgewerkte online marketing strategie hebben we ervoor gekozen om de zoekmachine positionering uit te besteden aan Ompro. De communicatie loopt prettig en de resultaten zijn super. De kosten per conversie zijn verlaagd met 46%, dit zorgt ervoor dat we met hetzelfde budget het dubbele aantal leads binnen halen. We hebben ervoor gekozen om de online budgetten na enkele maanden te verdubbelen.

Timo Sekhuis - Oprichter Van Ommen Dakonderhoud B.V.

Ook meer aanvragen en leads via je website?

Ook zij vertrouwen ons

SEO case Rockfon

Rockfon (ROCKWOOL)

SEO case Douche Concurrent

Douche Concurrent

SEO case Skepp

Skepp (proptech)

Neem nu contact met ons op!

Je kunt ons ook bellen


Ben jij klaar om meer nieuwe mensen te laten kennismaken met jouw bedrijf? Extra ingevulde

contactformulieren ontvangen, verkopen genereren en telefoontjes ontvangen van geïnteresseerden? 


Neem dan direct contact met ons door het contactformulier hiernaast in te vullen of bel ons op onderstaand nummer:


Tel: 085 13 000 23


Van Ommen SEO en Google Ads strategie