Linkbuilder vacature

Linkbuilder vacature | 32- 40 uur

Gezocht: Linkbuilding held(in) die topposities in Google kan behalen!

Deze linkbuilder vacature is per direct beschikbaar

Linkbuilder vacature

Maak jij een vreugdesprongetje als je eindelijk die ene link hebt op een website met heel veel autoriteit? Glim je van trots als je een linkplek met geweldige alt-tag hebt bemachtigd die ook nog eens traffic oplevert? En haal je veel voldoening uit het behalen van hogere organische rankings van een website? Dan zou jij zomaar de expert kunnen zijn die wij zoeken. Ompro heeft per direct een linkbuilder vacature beschikbaar!

Linkbuilder vacature (24-32 uur)

Wij zoeken een linkbuilder die onze SEO-adviseurs helpt om de online zichtbaarheid van onze klanten nog verder te verbeteren. Al sinds 2006 houdt Ompro zich succesvol bezig met online marketing. We zijn dus geen groentje, maar kennen alle ins en outs van het vak. Mede door onze eigen online zichtbaarheid, groeit het aantal opdrachtgevers razendsnel.

Ben jij de linkbuilder die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een persoon die verantwoordelijk is voor het verwerven van externe, onbetaalde links voor onze klanten. Alles draait daarbij om kwaliteit en relevantie. Voor jou is het vinden van dat soort backlink-pareltjes echt een sport. Je weet precies hoe je je netwerk hiervoor kunt inzetten en herkent direct de beste plekken om een link te plaatsen. 


Ook het leggen van contacten met webmasters en website-eigenaren is dus onderdeel van jouw job. Net als het zorgen voor de juiste context van de link, bijvoorbeeld door de perfecte omschrijving of content eromheen. Eveneens zorg je voor correcte rapportage en monitoring van je werkzaamheden. Samenwerken vind je ook leuk, want veelal maakt linkbuilding onderdeel uit van een grotere, integrale (optimalisatie)campagne voor een klant of product.   

Enthousiast geworden?

Wat vragen wij van je?

Linkbuilden is een vak apart, waarbij het draait om het hebben van een goed netwerk, consequent werken en strategisch denken. Daar is geen pasklare opleiding voor. Om die reden hebben wij ook geen vast omkaderde eisen op het gebied van opleiding. Wat we wel belangrijk vinden is dat je HBO werk- en denkniveau hebt en een nieuwsgierige houding. Jij bent iemand die continu voorop wil lopen in je specialisme. Enkele jaren relevante werkervaring in de wereld van online marketing, SEO en linkbuilding zijn absoluut een pré.


Wat bieden we jou?

Voor deze vacature van linkbuilder bieden we je een goede beloning en veel flexibiliteit. Naast een aantrekkelijk salaris, ontvang je een persoonlijk opleidingsbudget, zodat je trainingen en cursussen binnen je vakgebied kunt volgen. Daarnaast is er ruimte om je werkdagen en -uren in overleg flexibel in te vullen. Binnen ons bedrijf ben je zeker van een fijne, resultaatgerichte werksfeer. Online marketing successen voor onze klanten vieren we samen en als collega’s staan we altijd klaar om de ander te helpen of iets te leren.


Voor wie is Ompro werkzaam?

Veel van onze klanten zijn actief in e-commerce of zakelijke dienstverlening. Ze streven elk hun eigen doelen na, maar online vindbaarheid is voor hen allemaal belangrijk. Daarnaast zijn ze op een professionele manier met SEO, SEA en andere vormen van online marketing bezig. Dat maakt onze betrokkenheid en prestatiegerichtheid extra interessant!

Samenvatting Linkbuilder vacature

Ompro biedt jou:

  • een afwisselende functie in linkbuilding
  • een spilfunctie binnen het team dat zich richt op zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • een werkplek waar alle ruimte is voor kennisdeling en professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld door het eigen opleidingsbudget
  • een gevarieerd en enthousiast team met vakgenoten
  • een breed klantportfolio waar je al je creativiteit en kennis in kwijt kunt 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Enthousiast geworden?