SEO specialist vacature

SEO specialist vacature | 32- 40uur

Gezocht: SEO held(in) die topposities in Google kan behalen!

Deze SEO specialist vacature is inmiddels ingevuld

vacature SEO specialist

Een mooie website is niets waard wanneer hij niet vindbaar is. Bij Ompro krijgen we een kick van stijgende rankings, langere bezoektijden, kwalitatieve content en waardevolle backlinks. Ben jij ook zo iemand die blij wordt van groene pijltjes en plusjes op je SEO-dashboard? En geeft het boeken van resultaat jou de drive om nog verder naar de top door te stoten? Lees dan gauw verder. Ompro heeft per direct een SEO specialist vacature beschikbaar!

SEO specialist vacature (24-32 uur)

Al vanaf 2006 richt Ompro zich op online marketing. Onze focus ligt op SEA en SEO en het verbeteren van online presence van onze klanten. Omdat we het zelf ook heel goed doen in doen in de zoekmachines, maakt ons klantportfolio een sterke groei door. Om die reden kan ons team een ervaren en resultaatgerichte SEO specialist meer dan goed gebruiken. We staan in de startblokken om samen met onze nieuwe collega weer heel veel mooie resultaten in zoekmachineoptimalisatie te boeken.


Ben jij degene die we zoeken?

Google kent voor jou als SEO marketeer nauwelijks geheimen. Je weet hoe je met de juiste tools en off page inspanningen kunt zorgen voor een verbeterde, organische zichtbaarheid van een website. Daarnaast heb je ook verstand van hoe het on page beter kan. Je herkent knelpunten, weet hoe je eenvoudig winst kan boeken door content (bijvoorbeeld landingspagina’s) en techniek te verbeteren. 


Monitoring en bijsturing zijn daarbij onmisbaar. En ook als er nieuwe doelen op het gebied van SEO zijn, weet je wat van scratch af aan het plan is om dit te realiseren. Kortom, je bent iemand die planmatig kan werken, een groot analytisch vermogen heeft en ook nog eens proactief signaleert op welke manier je duurzame resultaten kunt realiseren. Wanneer je aanvullende expertise van een collega nodig hebt, werk je graag samen. Je rapporteert consequent en duidelijk over de werkzaamheden die je uitvoert.

Enthousiast geworden?

Wat vragen wij?

Als SEO specialist moet je behoorlijk wat kennis in huis hebben. Je moet altijd met je vak bezig zijn om de concurrentie van onze klanten af te kunnen troeven. In online marketing kun je je via allerlei wegen bekwamen. We hebben daarom geen strenge eisen op het gebied van vooropleiding. Wel is het belangrijk dat je over HBO werk- en denkniveau beschikt en een passie voor SEO hebt. Aantoonbare ervaring binnen het vakgebied is absoluut een pré.


Wat hebben wij jou te bieden?

Ompro is een SEO bureau in Den Bosch waar alles draait om samen resultaten boeken en kennis delen. Deze vacature voor SEO specialist is er dus eentje voor een teamplayer die het prettig vindt om in een relatief compact team met gepassioneerde specialisten te werken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om je werkuren flexibel in te vullen. Ook krijg je een persoonlijk opleidingsbudget, zodat je je kunt blijven ontwikkelen binnen je vakgebied. In SEO-land een vanzelfsprekendheid vinden wij!


Voor wie is Ompro actief?

Je gaat jouw SEO-kwaliteiten inzetten voor een brede groep klanten. Hun organische vindbaarheid is om tal van redenen belangrijk. Bij onze e-commerce klanten draait alles om het realiseren van meer verkoop. Zakelijke dienstverleners zijn juist uit op contact, informatieaanvragen of offerteverzoeken. Deze diversiteit laat al zien dat je je mag verheugen op veel variatie in je werk. En je zult zien: de successen die wij boeken zijn van grote betekenis voor onze klanten!

Samenvatting SEO vacature

Wij bieden jou:

  • een dynamische functie op het gebied van SEO
  • een combinatie tussen uitvoerende, analytische en strategische werkzaamheden
  • een werkplek waar je alle ruimte krijgt om je binnen jouw vakgebied van search engine optimization sterk en snel te ontwikkelen
  • een persoonlijk budget voor kennisontwikkeling
  • een bedrijf waar je jouw kwaliteiten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie voor een brede groep klanten mag inzetten
  • een toffe club jonge mensen met dezelfde drive 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Enthousiast geworden?