Facebook adverteren uitbesteden

Facebook Adverteren Uitbesteden?

Direct meer awareness en conversies door advertenties op Facebook

Facebook Adverteren Uitbesteden

Je Facebook adverteren uitbesteden aan de Facebook specialisten van Ompro? Het platform van Facebook biedt veel diverse manieren om te adverteren. De voornaamste reden om te adverteren via Facebook is, omdat je heel specifieke doelgroepen kan benaderen. Je kunt deze specifieke doelgroep op diverse manieren bereiken.


Denk bijvoorbeeld aan retargeting, lookalike audience of bestaande klanten opnieuw bereiken door een tekst, display of videoadvertentie. Er is veel mogelijk binnen het Facebook platform en je kunt er veel impact mee maken voor jouw bedrijf door middel van gerichte advertenties aan een groot publiek.


  • Facebook adverteren voor meer bezoekers en conversies
  • Gericht adverteren naar een specifieke doelgroep
  • Duidelijke rapportages en overzichten
  • Zeer lokaal of juist nationaal adverteren


Neem contact met ons op:

Wat is Facebook adverteren?

Facebook adverteren zorgt ervoor dat jij zeer gerichte campagnes kan maken die impact hebben op jouw doelgroep. Je kunt kiezen voor verschillende mogelijkheden om jouw boodschap duidelijk te maken aan jouw doelgroep. Je kunt ervoor kiezen te adverteren met een video om jouw doelgroep bekend te laten maken met jouw bedrijf, product of dienst. Je kunt ook direct jouw producten adverteren in een Facebook shop of leads verzamelen door middel van een lead formulier.


Kortom, voor elk doel is een andere manier om Facebook effectief in te zetten. Je kunt sturen op Soft / Hard KPI's zoals weergave, leads of op aankopen en daar verder op optimaliseren. Facebook biedt een overzichtelijk platform om rapportages in te zien, zodat je altijd weet hoe je advertenties lopen. Door de jaren heen is Facebook Ads onmisbaar geworden in elke online marketing strategie.

Waarom adverteren via social media kanalen?

Social advertising is de juiste manier om effectief zowel conversies- als brandingdoelstellingen te realiseren. De cijfers liegen er niet om. Er wordt veel gebruik gemaakt van social media en dit biedt een uitgelezen kans om op het perfecte moment met de juiste boodschap aanwezig te zijn met jouw organisatie.


Wil jij meer awareness voor je bedrijf, dan zullen wij ons voornamelijk richten op prospects die zich bevinden in de SEE-fase van het Google Model. Richt jouw bedrijf zich liever op degene die direct bereidt zijn tot aankoop, dan zullen wij ons richten op prospects in de DO-fase.


Wil je liever een totale online marketing strategie voor alle fases? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Elke organisatie is anders, daarom is alles wat wij doen maatwerk. We kunnen bestaande campagnes optimaliseren, maar ook compleet nieuwe campagnes opzetten. We kunnen zorgen voor de banners, maar deze kunnen ook aangeleverd worden. Wij denken graag mee!

De cijfers

Facebook gebruik groeit weer met 2% van 10,1 naar 10,4 miljoen (+230.000)
Pinterest blijft nagenoeg stabiel met 3,5 miljoen gebruikers.

LinkedIn groeit licht (2%) van 4,6 naar 4,7 miljoen gebruikers

Youtube heeft 430.000 (+5%) meer kijkers, van 8,7 naar 9,1 miljoen
Pinterest gebruik blijft stabiel met 3,5 miljoen gebruikers.

Hoe wij te werk gaan bij Facebook Adverteren:

Onze Facebook advertising specialisten werken resultaatgericht en zijn erg flexibel. Dit is te wijten aan onze jarenlange ervaring in het vakgebied, we zijn vanaf het begin bezig met Facebook adverteren. Een goede voorbereiding en uitgebreid onderzoek is hierbij essentieel.

Full service online marketing strategie uitbesteden

Een objectieve kijk op je huidige online presestaties is een belangrijk onderdeel van elk succesvol traject. Omdat Ompro full service gespecialiseerd is in zowel SEO, SEA, Social Ads, CRO en linkbuilding, kunnen we jou altijd van een passend en volledig advies voorzien. We begeleiden het volledige traject van a tot z.


Besluit je om je online marketing bij ons uit te besteden, dan beginnen we altijd met een kennismaking en analyse, waarin we jou jouw doelen bespreken en de knelpunten blootleggen. Samen kijken we wat nodig is om van jouw doelen een werkelijkheid te maken. 

Hoe wij te werk gaan:

1. Kennismaking en doelgroepbepaling

In een informele strategiesessie bepalen we samen de koers en beslissen we in overleg welke doelen we nastreven. Samen stellen we vast welke doelgroep we willen bereiken op Facebook.

2. Technische analyse

Een goede basis is essentieel voor succesvolle Facebook campagnes. We bekijken of alles goed is ingesteld. Die gaan we aanpakken!

3. Content analyse

Welke content heb je al? Wat hoeft alleen maar geoptimaliseerd te worden en waar moet nieuwe content voor ontwikkeld worden om te adverteren op Facebook? We brengen het voor je in kaart.

4. Strategie

Nu we alle data verzameld hebben, gaan we aan de slag met de Facebook strategie. Een doelgericht uitvoerbaar plan voor maximaal resultaat uit je Facebook campagnes.

5. Campagnes opzetten

De uitvoering van de Facebook ads strategie start hier. Met gedetailleerde en doelgerichte werkzaamheden gaan we onze doelen verwezenlijken.

6. Rapporteren, monitoren en bijsturen

De Facebook campagne loopt, maar is nooit af! We testen continu wat er anders of beter kan en blijven zoeken naar nieuwe kansen. Maandelijks rapporteren we de voortgang.

Maandelijkse rapportages

Je kunt live (24/7)  jouw resultaten bekijken in een uitgebreide rapportage. We houden je altijd op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden en de geboekte progressie in onze voortgangsrapportages.

Rockfon SEO
Skepp SEO
Douche Concurrent SEO
Palletcentrale SEO
Ageras SEO
IPD opleidingen SEO

Starten met Facebook Ads?