U zoekt een SEO specialist in Den Bosch? Ompro kan u helpen!

SEO Den Bosch - Wij zijn gespecialiseerd in SEO, vanuit Den Bosch helpt Ompro ondernemers en bedrijven om hoger in Google te komen én blijven, meer leads te werven en hogere omzetten te behalen.

Klinkt goed, hè? Door op een slimme manier om te gaan met techniek, effectieve content te maken en online autoriteit op te bouwen helpen we jou aan:

 • Betere organische zichtbaarheid in Google
 • Meer bezoekers
 • Meer clicks
 • Meer conversies

Jouw SEO in Den Bosch - Volledig ontzorgd door Ompro

Iedere website of webwinkel is anders. Dus ook de strategie voor zoekmachineoptimalisatie. Ompro maakt daarom altijd SEO-trajecten op maat. Je besteedt je SEO-werkzaamheden uit aan een specialist. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je kennis nog wel compleet en up-to-date is. Daar zorgen wij wel voor.

Neem contact op!

In het kort: we werken met een vast stappenplan

Ompro gaat aan het werk volgens een vast stramien. Door onderstaande stappen te volgen komen alle aspecten van zoekmachineoptimalisatie aan bod tijdens een SEO-traject van Ompro:

 • Strategie bepalen: Kennismaken en doelen stellen
 • Onderzoeken: Doelgroep bepalen & zoekwoordenonderzoek
 • Optimaliseren: Schrijven en/of optimaliseren van webteksten
 • Analyseren: Beoordelen hoe je website er technisch voor staat
 • Optimaliseren: Technische optimalisatie van je website
 • Linkbuilding: Autoriteit opbouwen d.m.v. linkbuilding
 • Monitoren: Zorgen dat het rendement van campagnes blijft groeien
 • Rapporteren: We houden je op de hoogte van de vorderingen

In het lang: wat doet uw SEO specialist in Den Bosch nou precies?

Ieder SEO traject begint met een informeel startgesprek. We leren elkaar kennen en samen stellen we doelen en bepalen we de koers. Het is voor ons belangrijk om te weten wie jullie zijn, wat jullie doen en wie de doelgroep is. Alleen dan kunnen we relevante bezoekers uit Google werven die ook daadwerkelijk converteren (klant worden en omzet opleveren).

Neem contact op!

Zoekwoordenonderzoek & tekstoptimalisatie

Vervolgens doen we zoekwoordenonderzoek om te bepalen op welke relevante termen jouw doelgroep zoekt. Op basis daarvan schrijft onze ervaren SEO tekstschrijver geoptimaliseerde webteksten die bezoekers verleiden. Bestaande teksten op je website worden geredigeerd. Kwalitatieve content is namelijk heel belangrijk voor SEO. De SEO specialist in Den Bosch kan je daar goed bij van dienst zijn.

Technische analyse & linkbuilding

We beoordelen ook hoe je website er technisch voor staat. Hoe zit het met de page speed, meta data en HTML-tags, bijvoorbeeld? We zorgen er door middel van technische optimalisatie voor dat Google goed binnen kan kijken. Ook linkbuilding is een belangrijk onderdeel van onze SEO trajecten. SEO in Den Bosch vraagt om de structurele inzet van een gespecialiseerde professional.

We ontwikkelen door én houden je op de hoogte!

Zelf geen tijd voor de SEO in Den Bosch of zoek je naar een ervaren expert of consultant? SEO is een dynamisch vak. We houden continu de vinger aan de pols. We blijven bezig met optimalisatie. Het rendement van ons werk moet namelijk blijven groeien. Bovendien houden we je op de hoogte. Iedere maand laten we je weten waar we mee bezig zijn en wat voor resultaten we zien. Zo kun jij je ongestoord en zonder zorgen bezighouden met het runnen van je bedrijf!

SEO Den Bosch uitbesteden of alleen advies

Je SEO in Den Bosch of de omgeving verbeteren? Sommige bedrijven besteden hun SEO-werkzaamheden liever niet uit. Zij laten zich liever coachen.Wil jij SEO advies van een ervaren SEO consultant uit omgeving Den Bosch? Ompro staat voor je klaar. Niet alleen in Den Bosch, maar ook op locatie. Zo heb je handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Ompro: verbetert jouw SEO vanuit Den Bosch of op locatie.

Neem contact op!

Neem nu contact met ons op: