Team Ompro - Online marketing professionals

SEO pakketten

Complete SEO pakketten voor websites en webshops

SEO pakketten op maat

SEO pakketten van Ompro zorgen ervoor dat jouw website door een groter publiek gevonden wordt. Een mooie website vormt de basis. Maar enkel het hebben van een mooie website is niet voldoende. Je wilt immers dat mensen van jouw product of dienst afweten. Je wilt dat mensen jouw website bezoeken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website gemakkelijk gevonden wordt? 


Om met jouw website het grote publiek te bereiken, moet je hoog in Google scoren. Je moet ervoor zorgen dat jouw website hoog in de zoekresultaten van de zoekmachine verschijnt. Om dit te kunnen bewerkstelligen, moet je de taal van de zoekmachines begrijpen. Iets dat wij bij Ompro als geen ander kunnen. Wij bieden daarom diverse SEO pakketten aan waarmee we jouw website kunnen laten stijgen in de zoekresultaten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een online marketingscan aan!


Waarom in SEO investeren?


Dat je tegenwoordig als ondernemer zonder website niet meer echt meedoet, weten de meeste ondernemers wel. Maar om de concurrentie de baas te blijven, heb je meer nodig dan een mooie website. Je moet ervoor zorgen dat (potentiële) klanten jouw product of dienst verkiezen boven de concurrentie. Een mooie website en een onderscheidende dienst of een uniek product vormen de basis. Maar er is meer nodig, namelijk: SEO. 


SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel: zoekmachine optimalisatie. Wanneer men op zoek is naar een product of dienst zoeken ze hiernaar via een zoekmachine. Het is daarom belangrijk om met jouw website vervolgens hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Echter, als je niet thuis bent in deze materie is het heel lastig. Het kost veel kennis en bovendien tijd. En dat is nou net iets dat je liever in het ondernemerschap stopt. Geef dit stukje vakmanschap daarom uit handen en investeer in een SEO pakket. 

Benieuwd naar de resultaten voor onze klanten?

Alles over SEO pakketten

Zoekwoorden onderzoek uitvoeren 


Bij Ompro zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de zoekmachine resultaten van websites. We verstaan de taal van de zoekmachine hierdoor feilloos. We weten hoe we in moeten spelen op de veranderingen die de zoekmachines doormaken. Hierdoor kunnen we uiteindelijk elke website beter laten scoren in Google. Maar hoe doen we dat precies? Hoe gaan wij te werk? Elke website is anders en heeft daarmee een andere aanpak nodig. Maar in grote lijnen volgen we altijd dezelfde stapsgewijze aanpak 


Nadat we de huidige werking van jouw website in kaart hebben gebracht, starten we met een zoekwoorden onderzoek. Dit vormt misschien wel het belangrijkste onderdeel van de gehele SEO aanpak. Met behulp van diverse tools en data gaan we op zoek naar relevante zoekwoorden. Waar zoekt men naar? En welke zoekwoorden zijn echt relevant voor jouw product of dienst? We houden hierbij ook rekening met de geografische positionering van jouw bedrijf. Na dit belangrijke onderdeel kan de daadwerkelijke invulling van de optimalisatie beginnen.                          


SEO bureau Ompro

Verschillende SEO pakketten 


Iedere onderneming is weer anders en daarmee heeft elke website ook weer een andere aanpak nodig. Bij Ompro begrijpen we dit. Het is daarom mogelijk om te kiezen uit diverse SEO pakketten. Heb jij een relatief kleine onderneming met één fysieke winkel en is de concurrentie niet heel groot? Dan zal de zoekmachine optimalisatie van jouw website er anders uitzien dan die van een groot bedrijf. Daarom heb je bij ons de keuze uit diverse SEO pakketten. 


Hoe meer concurrentie er is, hoe meer werk er doorgaans nodig is. Welke exacte werkzaamheden er precies moeten worden uitgevoerd verschilt per geval. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om op regelmatige basis hoogwaardige content te plaatsen. Maar misschien is jouw huidige content met linkbuilding al wel goed en zijn er andere aanpassingen nodig. Het kan allemaal. Wil je weten welk SEO pakket het meest geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder. 


SEO pakketten tarieven


SEO pakketten worden door allerlei verschillende marketingbureaus aangeboden. Maar wat zijn redelijke SEO pakketten prijzen? En waar zijn de SEO pakketten tarieven op gebaseerd? Wanneer je de prijzen van SEO pakketten gaat vergelijken, moet je op een aantal dingen te letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar hetgeen je voor jouw geld krijgt. Welke diensten omvat een bepaald SEO pakket? En daarnaast is het raadzaam om te bekijken welke resultaten een SEO bureau al heeft geboekt. 


Bij Ompro hebben wij met trots al voor veel mooie bedrijven gewerkt. En ook de diverse langdurige samenwerkingen die bedrijven met ons aangaan, duidt op kwaliteit en vertrouwen. Wij zijn transparant over onze werkzaamheden. Bij ons hoef je geen addertjes onder het gras te verwachten. De SEO pakketten prijzen met bijbehorende geplande werkzaamheden zijn vooraf duidelijk. Zo weet jij als ondernemer bij ons altijd precies waar je aan toe bent. Wil je meer weten over onze SEO pakketten tarieven? Neem dan direct contact op. 


Constant voortdurend proces 


Vaak wordt er gedacht dat SEO een eenmalig trucje is, maar niets is minder waar. SEO betreft een langdurig proces. Wij doen ook geen valse beloftes over snelle blijvende resultaten. SEO betreft een voortdurend proces dat zeker enkele maanden nodig heeft. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. We zullen in het gehele proces daarom af en toe ook moeten bijsturen en veranderingen moeten aanbrengen. 


De online concurrentie is groot en de zoekmachines veranderen voortdurend. Een betere positie in de zoekmachines nu én in de toekomst kost daarom simpelweg tijd. Maar investeer je geld en tijd in jouw zoekmachine optimalisatie? Dan zal het aantal website-bezoekers groeien evenals uiteindelijk jouw omzet. Is deze groei iets dat jij graag met jouw website wilt verwezenlijken? Kies dan voor een SEO pakket van Ompro en ervaar wat zoekmachine optimalisatie voor jou kan betekenen. 

                                                           

SEO bureau Ompro marketing


Veel gestelde vragen (FAQ)


  • ‘’Is SEO echt nodig?’’ 

Als je het maximale uit jouw website wilt halen, is investeren in SEO raadzaam. Tegenwoordig zoeken mensen via online zoekmachines naar hetgeen ze nodig hebben. Je loopt simpelweg een hoop inkomsten mis als je hier niet op inspeelt. 


  • ‘’Hoe snel zie ik resultaat?’’ 

Wij gaan voor kwaliteit. We doen geen valse beloftes over een toppositie binnen één dag. Dit is simpelweg namelijk niet realistisch. SEO kost tijd en dus moet je het zeker drie maanden de tijd geven. Maar het verschilt uiteraard per situatie hoe snel resultaten zichtbaar worden. Iedere niche met bijkomende concurrentie grootte is immers anders. 


  • ‘’Moet ik opstartkosten betalen?’’ 

Opstartkosten hoef je bij ons niet te betalen. Je betaalt bij ons enkel de vooraf afgesproken kosten voor jouw SEO pakket. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijkheid vooraf dus.  


  • ‘’Zit ik langdurig ergens aan vast?’’ 

Bij ons zit je nergens langdurig aan vast. Onze SEO pakketten zijn namelijk maandelijks opzegbaar. Omdat SEO simpelweg tijd nodig heeft, dien je een pakket voor minimaal drie maanden af te nemen. Daarna kun je jouw pakket gewoon iedere maand opzeggen. 


  • ‘’Geven jullie garanties?’’ 

Garanties kunnen voor SEO nooit gegeven worden. Dit zou bovendien in strijd zijn met de richtlijnen van Google. Maar we willen jou als klant wel tevreden stellen. We doen er daarom altijd alles aan om optimaal resultaat te boeken!

Wil je samenwerken met Ompro?