Hoger in Google komen en meer gratis bezoekers naar je website of webwinkel? Dat kan! Met deze kwalitatieve SEO pakketten!

Tegenwoordig is SEO veel meer dan alleen wat zoekwoord optimalisatie.

SEO pakketten

Het gaat om het vergroten van je online vindbaarheid en het trekken van meer relevante bezoekers – die je bedrijf uiteindelijk meer leads en omzet opleveren – precies zoals jij dat wilt.

Onze SEO pakketten vormen een ijzersterke basis. We gaan samen zoeken naar relevante en haalbare zoekwoorden die het beste aansluiten bij je onderneming.

Hieronder vind je alle SEO oplossingen en pakketten die we aanbieden voor websites en webwinkels.

Kwalitatieve SEO pakketten voor websites en webwinkels

Onze SEO pakketten zijn samengesteld op basis van het aantal zoekwoorden. De onderstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Goede start

 • Tot 4 zoekwoorden
 • Ideaal voor zelfstandigen
 • Géén opstart kosten
 • Lokaal/landelijk vindbaar
 • Per maand opzegbaar
 • Maandelijkse rapportage
 • Betaalbaar & resultaatgericht

€ 225,- /maand

Intensief

 • Tot 8 zoekwoorden
 • Ideaal voor kleine bedrijven
 • Géén opstart kosten
 • Lokaal/landelijk vindbaar
 • Per maand opzegbaar
 • Maandelijkse rapportage
 • Effectief & krachtig

€ 375,- /maand

Marktleider

 • Tot 12 zoekwoorden
 • Ideaal voor middenbedrijven
 • Géén opstart kosten
 • Landelijk vindbaar
 • 1 HQ artikel per maand
 • Per maand opzegbaar
 • Maandelijkse rapportage
 • Professioneel

€ 525,- /maand

Door de vele aanmeldingen is de kortingsactie helaas beëindigd!

De SEO pakketten zijn maandelijks te beëindigen. Omdat het vaak enkele weken tot maanden duurt voordat de resultaten van SEO zichtbaar zijn, is het noodzakelijk minimaal 3 maanden af te nemen.

Wat je krijgt bij ieder SEO pakket

Campagne opzetten

Onder het mom van een goede voorbereiding is het halve werk, starten we met het opzetten van de SEO campagne. Ieder traject begint met een SEO analyse om te kijken hoe de website of webwinkel op dit moment presteert. Dit noemen we een 0-meting. Hierbij voeren we analyses uit omtrent dubbele content, mobiel vriendelijkheid, Google penalties en concurrentie.

Zoekwoorden onderzoek

Een van de belangrijkste onderdelen van iedere SEO campagne is zoekwoorden onderzoek. Laten we zeggen dat je een dakdekker bent. Als je scoort in Nederland voor “dakbedekking”, dan krijg je waarschijnlijk veel bezoekers, maar hoeveel van die bezoekers zouden uiteindelijk een dakdekker benaderen. Ze willen wellicht meer weten over dakbedekkingen of misschien willen ze zelf hun dak gaan vervangen? Zou het niet beter zijn om te scoren voor “dakdekker”, “dakbedekking vervangen” of iets compleet anders…

Wij doen uitgebreid onderzoek met verschillende tools en data; om relevante zoekwoorden te vinden. We houden o.a. rekening met de zoekintentie en behoefte van bezoekers, geografische gegevens en positionering van je bedrijf.

Onsite optimalisatie

Content kan nog zo goed zijn maar zonder goede prestaties zal een website nooit goed scoren. We maken prestatie analyses van de website, denk daarbij aan; website snelheid en mobiel vriendelijkheid. Op basis van de analyses en metingen wordt de website techniek geoptimaliseerd. Vervolgens worden pagina’s en teksten SEO vriendelijk gemaakt. Denk daarbij aan zoekwoord optimalisatie, link structuur en media optimalisatie. Hierbij werken we volgens de webmaster richtlijnen van Google.

Ook de inrichting en plaatsing van onderdelen op je website zoals contactformulieren, menu knoppen en zogenaamde call to actions worden geoptimaliseerd en strategisch geplaatst (conversie optimalisatie). Met als doel het aantal informatie- en offerte aanvragen te optimaliseren.

Content marketing en creatie

We creëren voor de zoekwoorden, marketing pagina’s (50% nieuw/50% geredigeerd). Daarnaast worden er bij sommige pakketten maandelijks content van hoge kwaliteit gecreëerd en geplaatst op je website (lengte varieert tussen de 500-700 woorden). Door kwalitatieve artikelen toe te voegen bevat je website meer verschillende zoekwoorden, waardoor je op meer zoekwoord combinaties kunt scoren.

Social media marketing

De gecreëerde artikelen worden verspreid en gedeeld via je social media kanalen (indien aanwezig). Denk daarbij aan Facebook, Twitter en Google Plus. Hiermee vergroten we je bereik, de doelgroep en bouwen we je online reputatie verder uit.

Link building

De zoekmachines kijken naar veel factoren voor de zoekresultaten, het aantal “kwalitatieve” en “relevante” links naar je website is nog steeds een zeer belangrijk factor. Strategisch gezien is link building een essentieel onderdeel van je SEO campagne. We starten met een backlink analyse van de website, om te kijken of je huidige backlinks niet in strijd zijn met de richtlijnen van Google (opschonen).

Vervolgens maken we de content zo goed dat bezoekers het spontaan gaan delen met hun vrienden en collega’s. Natuurlijke link building op basis van kennisdeling is precies wat Google graag ziet. Je hoeft niet bang te zijn voor backlinks van link farms, content farms, black hat SEO of grey hat SEO. We werken gedurende het SEO traject op een natuurlijke manier aan je backlinks. Je hoeft je dus geen zorgen te maken iedere keer als Google zijn algoritmes update.

Constante bijsturing en doorontwikkeling

SEO is geen eenmalige activiteit. Het is een doorgaand proces. Het duurt heel wat maanden om je doelstellingen te bereiken; vaak houdt dat in dat we tussentijds moeten bijsturen en door ontwikkelen. Zelfs als er doelen bereikt zijn dan is er nog genoeg te doen. Je wilt natuurlijk niet dat alles weer wegzakt net als toen we startte. Afhankelijk van het SEO pakket, wordt er 2-4 keer per jaar bijgestuurd. (indien nodig)

We monitoren de vooruitgang en voortgang in de zoekmachines om er zeker van te zijn dat alles volgens plan loopt. Zoals o.a. het link building proces, content prestaties en een maandelijkse rapportage. Daarnaast monitoren we veranderingen in de markt en in zoekmachines. We herkennen ze snel en handelen direct. Je concurrenten waarschijnlijk niet!

Veelgestelde vragen

V: “Zijn er opstart kosten?”
A: “Nee!”

V: “Hoe lang duurt het?”
A: “We starten altijd met een strategie waarbij je bedrijf wordt geanalyseerd, een technische keuring van je huidige website en zoekwoorden onderzoek en we stellen de meest interessante zoekwoorden vast. Vervolgens stellen we de doelen, activiteiten, prioriteiten en een planning op. Na goedkeuring, zijn de werkzaamheden binnen 1-2 weken op gang.”

V: “Zit ik vast aan een langdurig contract?”
A: “Nee! De SEO pakketten zijn per maand opzegbaar. Omdat het vaak enkele weken tot maanden duurt voordat de resultaten van SEO zichtbaar zijn, is het noodzakelijk minimaal 3 maanden af te nemen.”

V: “Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?”
A: “Ieder bedrijf is uniek. Een niche bedrijf met een aantal concurrenten en een sterke website zal sneller resultaten zien dan een bedrijf met een algemeen aanbod, veel concurrenten en een nieuwe website. We gebruiken een aantal handige tools om de resultaten zo goed mogelijk te voorspellen. Helaas kunnen we hier geen garanties voor geven.”

V: “Wat voor garanties heb ik?”
A: “Garanties zijn te niet te geven bij SEO. Dus dat gaan we ook niet doen, het is ook tegen Google’s richtlijnen. We willen alleen maar tevreden klanten. Ben je niet tevreden dan kun je per maand de samenwerking beëindigen.”