Page content

SEO specialist Den Bosch nodig?

Op zoek naar een goede SEO specialist in Den Bosch? Ik kan jou helpen! Lees snel verder.

Als SEO specialist help ik ondernemers en bedrijven om hoger in Google te komen, meer leads te werven en hogere omzetten te behalen.

Met mijn 8 jaar ervaring ben ik er zeker van dat ik jouw concurrenten kan verslaan! Daarnaast ben ik extreem gemotiveerd en gepassioneerd om topposities te verwerven voor je website of webwinkel. Veel klanten kunnen dat bevestigen.

Durf jij het aan?

Lees hier: 7 redenen waarom je Mark als SEO expert moet inschakelen!

Neem contact op!

Ik kan voor jou de volgende SEO problemen oplossen:SEO specialist Den Bosch Mark van Tuel

  • Je bezoekers aantallen zijn te laag of dalen (hoger in Google komen)
  • Je website of webwinkel scoort slecht in Google (beter vindbaar maken)
  • Je omzet valt tegen (aantal sales verhogen)
  • Concurrenten staan hoger dan jij (concurrenten verslaan)

Waar kan ik je nog meer mee helpen?

Op maat SEO trajecten: Iedere website of webwinkel is anders. Dus ook de aanpak en SEO strategie. Je kunt je SEO uitbesteden maar ook deels zelf doen. We maken voor jou een aanpak op maat! Afhankelijk van je wensen is dat mogelijk vanaf 175,- euro per maand.

SEO advies en consultancy: Sommige bedrijven besteden hun SEO liever niet uit maar laten zich adviseren. Wil jij SEO advies van een ervaren SEO consultant dan kunnen we daar een passende oplossing voor bieden. Ook op strategisch niveau. Veelal op freelance basis.

Toch zelf aan de slag met SEO? Dan is deze SEO cursus iets voor jou! Ideaal voor zelfstandige ondernemers.

Hoe gaan we te werk?

Ieder SEO traject begint met een startgesprek. Daarbij worden je wensen in kaart gebracht en doen we een bedrijfsinterview. Het is voor ons belangrijk om te weten wie jullie zijn, wat jullie doen en wie de doelgroep is. Alleen dan kunnen we relevante bezoekers uit Google werven die ook daadwerkelijk converteren (klant worden en omzet opleveren).

Vervolgens gaan we zoekwoorden onderzoek doen om te bepalen op welke termen jouw doelgroep zoekt. We gaan op zoek naar jullie kansen op gebied van SEO, ofwel het laaghangende fruit. Op basis van het zoekwoorden onderzoek schrijft onze ervaren SEO tekstschrijver, webteksten die uitstekend geoptimaliseerd zijn en bezoekers verleiden. Bestaande webteksten op je website of webwinkel worden geredigeerd.

We beoordelen hoe je website er technisch voor staat en zorgen ervoor dat Google goed toegang krijgt (technische optimalisatie). We implementeren web analyse tools en monitoren de website continue, zodat we ten alle tijden kunnen reageren en bijsturen op ontwikkelingen. Ook linkbuilding is een belangrijk onderdeel van onze SEO trajecten. De focus ligt op kwaliteit, niet kwantiteit.

We houden je op de hoogte middels onze maandelijkse terugkoppeling zodat jij je ongestoord en zonder zorgen kunt bezig houden met het runnen van je bedrijf!

Ompro, jouw SEO specialist uit Den Bosch

Ompro heeft een zeer brede kennis en ervaring op gebied van SEO én online marketing. We kunnen je dus op beide gebieden goed adviseren, coachen en ondersteunen.

Dus ben je op zoek naar een goed online marketing, internet marketing of SEO bureau uit Den Bosch? Neem dan direct contact met ons op door te klikken op deze link.

Neem contact op!