SEO Check: Ontvang gratis advies van een specialist!
in SEO

SEO Check: Ontvang gratis advies van een specialist!

Hoe zou je het vinden als ik een SEO check doe van jouw website of webwinkel?

Ik ga je precies vertellen wat je kunt verbeteren op gebied van SEO en conversie.

Afgelopen juni heb ik deze website reviews voor het eerst gedaan en de reacties waren zo overweldigend, dat ik heb besloten om het nogmaals te gaan doen 😉

Gratis SEO check door een specialist!

Bij iedere website of webwinkel is er ruimte voor verbetering, zeker op gebied van SEO en conversie.

In een 1 minuut durende video laat ik zien, hoe je ervoor staat en wat je kunt verbeteren. Deze zal ook op Ompro.nl worden geplaatst.

Ik maak dus een persoonlijke video voor jou met daarin de SEO verbeterpunten (quick wins) van je website.

Wil je een gratis SEO check ontvangen? Klik dan hieronder op de groene knop.

SEO check van website of webwinkel

Let op: Hier kun je uitgevoerde SEO checks vinden van oktober 2015.

Hoe vraag ik de SEO check aan?

1. Klik op de bovenstaande groene button of hier.

2. Deel je link in het reactieveld.

3. Motiveer waarom ik een SEO check van jou website of webwinkel moet doen.

4. Leg kort uit welke punten/onderdelen extra aandacht behoeven. (niet verplicht)

Let op: Websites en webwinkels die de vorige keer géén review hebben gehad krijgen voorrang. Ik zal maximaal van 25 websites/webwinkels een SEO scan doen. Geef je dus snel op!

Over de schrijver
Mark van Tuel is SEO specialist en eigenaar van Ompro.nl. Ompro helpt bedrijven en organisaties bij de online positionering in de organische zoekresultaten. Mark is een klassieke autodidact en deelt zijn kennis en experimenten via zijn blog.
Rudy
Door

Rudy

op 6 October 2015

Graag hoor ik jouw tips over onze nieuwe site: https://it-look.nl, uiteraard moet er gewerkt worden aan de reputatie en links naar de site. Tevens zijn we begonnen met een blog. Alle tips zijn welkom :)

Rob den Toom
Door

Rob den Toom

op 6 October 2015

Graag je reactie op deze site. Alvast heel veel dank.

Erik Schokker
Kristina
Door

Kristina

op 6 October 2015

Graag je reactie op deze site. Alvast heel veel dank.

Stef
Door

Stef

op 6 October 2015

Ik ben ook zeer benieuwd

Jodi Aben
Door

Jodi Aben

op 6 October 2015

Hoi Mark, Bedankt voor je mail en videos. ik heb er al een aantal bekeken. Ik vind de materie interessant, maar uiteindelijk is mijn doel om mooi glas-in-lood te verkopen en tiffanylampen. Wij hebben pas onze magento website laten omzetten omdat we deze niet konden updaten. (de ontwikkelaar van de eerste site had er een rommeltje van gemaakt, zo zegt mij nieuwe ict-er). Helaas is er toch van alles fout gegaan met het omzetten. En betreft de SEO is er geen budget om mijn website door een expert te laten verbeteren op vindbaarheid, de nieuwe website zorgt voor mijn gevoel op dit moment voor minder bezoekers ipv meer. Ik moet dus roeien met de riemen die ik zelf heb om dit tegen te gaan. Een SEO scan door jou van 1 minuut zou voor me een ontzettende steun in de rug zijn. Bedankt! Hartelijke groeten, Jodi

Ronald Reintjens
Door

Ronald Reintjens

op 6 October 2015

Een webtekst schrijven is een ding, maar er dan ook voor zorgen dat hij SEO prooof is, is een ander ding. Ik kan stomweg een frisse blik op en tips voor optimalisatie van de huidige tekst goed gebruiken, daar ik gewoon niet alle wijsheid in pacht heb om tot een optimaal functionerende website te komen.

Christiaan Otten
Door

Christiaan Otten

op 6 October 2015

Ik heb al wat van je tips toegepast. Zou je het nogmaals goed naar kunne kijken voor verbeteringen. Met vriendelijke groet, Christiaan

Jody Hoefs
Door

Jody Hoefs

op 6 October 2015

Een gratis check kan nooit kwaad, op dit moment zeer weinig tijd om mij er in te verdiepen, maar wij zijn wel steeds bezig om zaken te verbeteren.

Kim Huurdeman
Door

Kim Huurdeman

op 6 October 2015

In juni heb je onze site ook beoordeeld, echter hebben wij nu een nieuwe, naar mijn mening, veel overzichtelijkere site. Toch ben ik benieuwd wat jij van onze nieuwe site vindt. Wij moeten werken aan meer conversie (sinds 10 sept. in de lucht, 1200 unieke bezoekers). Ons bedrijf bestaat pas kort en sinds mei dit jaar zijn we actief bezig met onze online kant. We zijn nog tools aan het zoeken (Adwords etc.) om meer bezoekers naar onze site te trekken. Wat zou jij een beginnend bedrijf met nieuwe website aanraden om meer traffic naar de website te krijgen?

mart
Door

mart

op 6 October 2015

Beste Mark. Nog verkennend op het web en benieuwd naar de aanwijzingen. Moet je ebook ook nog bestuderen. Ook de mogelijkheden, middels facebook en twitter de site www.gelpenslag.nl te promoten, zijn we aan het verkennen. vriendelijke groet Mart

Rowdy van Frederikslust
fred keizer
Door

fred keizer

op 6 October 2015

Bij google organisch staat prodiet op de 1e pagina met het zoekwoord: proteine dieet met het zoekwoord : eiwit dieet op de 5e of 6e pagina. Hoe kom ik op de 1e pagina met zoekwoord: eiwit dieet ?

Walter
Door

Walter

op 6 October 2015

Wat kan ik nog aanpassen aan mijn website voor meer conversies? Groeten, Walter

Marco
Door

Marco

op 6 October 2015

Hoi, Ik had vorige keer ook mijn website door u laten checken en zou dit graag nogmaals laten doen!! Groet, Marco

Roel Boer
Door

Roel Boer

op 6 October 2015

Wat kan ik nog aanpassen aan mijn website voor meer conversies? groet Roel Boer

Rein Oldenburger
Door

Rein Oldenburger

op 6 October 2015

Ben erg benieuwd naar jouw reactie. Daar ik trouwfotograaf ben wil ik mij graag positioneren in deze branche. Zijn zoektermen zoals mijn woonplaats ook belangrijk?

Reggie
Jolanda de Zwart
Door

Jolanda de Zwart

op 6 October 2015

Wij doen alles zelf betreffende onze webwinkel http://www.barokspiegel.com/ en hebben alles wat we hebben bereikt in de afgelopen jaren geleerd door learning on the job. We hebben al een paar goede tips van jou toegepast en ik ben zeer benieuwd waar we nu staan met onze webwinkel. Verbeterpunten zijn zeer welkom.

dhani
Door

dhani

op 6 October 2015

Hallo Mark, We zijn een onlangs gestart bedrijf gevestigd in nederland. We hebben veel gewerkt met SEO bedrijven in india zonder echt succes te hebben geboekt. Graag zou ik ook jou visie en mening willen krijgen over de SEO van onze website. Wellicht heb je tips en trucs voor ons. groeten Dhani

H.J. Kors
Daan
liekens benjamin
Door

liekens benjamin

op 6 October 2015

Beste, Deze mag je van mij controleren. Met vriendelijke groet Benjamin

Wil Drijvers
Door

Wil Drijvers

op 6 October 2015

Heb relatief groot aantal bezoekers per maand waarvan groot deel 'vaste klant\' en toch is mijn conversie aan de lage kant, ongeveer 0.5 % Wellicht kan e.e.a. worden aangepast en mogelijk leiden tot een verbetering Mijn site is nog niet geschikt voor tablet en telefoon, wordt wel aan gewerkt. Maar ook voor die tj was mijn conversie al zo laag. ben benieuwd naar je reactie vr. gr. Wil Drijvers

L.
Door

L.

op 6 October 2015

Wat fijn zeg dat je dit wilt doen! Ik heb een website ontworpen in een one-page die ik graag wil inbrengen.

Jan Houtman
Door

Jan Houtman

op 6 October 2015

Op zich ben ik niet geheel ontevreden over de vindbaarheid van mijn website voor de verhuur van mijn tweede huis in Frankrijk. Op bepaalde woorden ben ik goed vindbaar (bijv. Vakantiehuis met zwembad - Lot - Lot et Garonne - Zuid West Frankrijk), maar ook zou ik graag gevonden willen worden op o.a. Vakantiehuis - Dordogne - aQuitaine - Zuid Frankrijk- Frankrijk- . Dus een beetje hulp van een expert is zeer welkom. Als test heb ik ook een Wordpress website gemaakt, incl. YOast, www.privevakantiehuisfrankrijk.nl - echter deze is in het geheel niet te vinden. aLvast dank, hopelijk ben ik een van de gelukkigen. groeten, Jan

Colin Konijn
Door

Colin Konijn

op 6 October 2015

Beste Mark, Ik ben zeer benieuwd naar een professionele review van mijn website.

Marjon
Door

Marjon

op 6 October 2015

Beste Mark, ik ben heel benieuwd naar de check van mijn site.

Jorrit Rensen
Door

Jorrit Rensen

op 6 October 2015

Link: www.personalwood.com Samen met twee klasgenoten ben ik een bedrijfje begonnen waar we houten telefoonhoesjes voor de iPhone verkopen. Ik vind het super leuk om naast m'n school te ondernemen en ik leer dan ook graag over alle soorten van marketing! Daarnaast heb ik ondertussen al een aardige lijst met gelezen businessboeken opgebouwd en heb ik al veel toegepast. Ondanks mijn leeftijd van 22 jaar oud ben ik erg serieus bezig met ondernemen en het lijkt mij dan ook een eer om beoordeeld te worden door een professionele marketeer!

Henk
Door

Henk

op 6 October 2015

Beste Mark, Ik ben erg benieuwd hoe mijn website er voor staat op seo gebied. Zelf denk ik dat er veel aan te verbeteren valt en ben dan ook zeer benieuwd naar jouw adviezen. Ik ben van plan om jouw cursus "https://ompro.nl/groeien-met-seo/" rel="nofollow">groeien met seo" aan te gaan schaffen nadat ik al een aantal tips gratis van jouw heb mogen ontvangen. Ik zie de review van mijn website dan ook als een soort nul meting om van daar uit te gaan optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Henk van Herpen.

Onno Zwart
Door

Onno Zwart

op 6 October 2015

Hoi Mark, Klinkt als een goed plan, een objectieve blik op onze vernieuwde site. Graag dus ; )

Mathieu Raemaekers
Door

Mathieu Raemaekers

op 6 October 2015

Geachte Heer van Tuel, / Beste Mark, In toenemende mate raak ik overtuigd van uw/jouw practisch(e) oordeel en vaardigheden. Mogelijk, dat ik daardoor in de toekomst eens klant bij jullie ga worden. De webshop is een doe-het-zelf Magento webshop. Eigenlijk vooral bedoeld als try-out om een beduidend breder webshop bedrijfje op te zetten. Er zit bijvoorbeeld ook okeshop.nl en dierdesign.nl achter. Ik ga het assortiment breder maken. Ben intensief bezig met Adwords (3e boek: van Alexander Beck in het Duits). Met dank en vriendelijke groet, Mathieu Raemaekers Raemaekers Electro BV

Bearded Crook
Door

Bearded Crook

op 6 October 2015

Ook ik ben erg benieuwd wat er valt te verbeteren op SEO gebied. Met vriendelijke groet, Robert

Alex Hilligehekken
Door

Alex Hilligehekken

op 6 October 2015

Na herbouw website ben ik benieuwd of we de goede weg al te pakken hebben.

Hans
Door

Hans

op 6 October 2015

Hallo Mark, leuk dat je dit zo wil doen voor ons. ik hoor wel hoe en wat.

Theo
Door

Theo

op 6 October 2015

Ben benieuwd wat er uitkomt. Verbeteringen zijn altijd welkom.

Vergonet
Door

Vergonet

op 6 October 2015

Ik kom er maar niet aan toe want het is een behoorlijke klus denk ik. Kijk maar eens om mijn site.

Theo
Door

Theo

op 6 October 2015

Fijn dat je dat weer doet. Ben benieuwd wat er te verbeteren valt aan www.gelukkigengezondleven.nl. Alvast bedankt.

Maarten Krol
Door

Maarten Krol

op 6 October 2015

Deze testsite zal www.typicaldutchstuff.com gaan vervangen. Graag wil ik de testsite reviewed hebben voordat deze live gaat en dus nog aangepast kan worden. Testsite is nog niet compleet...

Koos Vos
Door

Koos Vos

op 6 October 2015

Dag Mark, Ik ben al een poosje aan het zoeken om hoger in het onbetaalde gedeelte van Google te komen. Volgens mij moet ik een sitemap maken en doorgeven, maar weet het niet zeker.

Harro Smit
Eila
Door

Eila

op 6 October 2015

Ben net begonnen met het creeren van een website. De eerste stappen zijn gezet. Een reactie wordt zeer op prijs gesteld.

Peer Reede
Door

Peer Reede

op 6 October 2015

hoi Mark Ben benieuwd wat je van mijn website vind , en wat er evt beter of anders zou kunnen. groet peer

Gert-Jan
Door

Gert-Jan

op 6 October 2015

Ik ben net begonnen https://ompro.nl/groeien-met-seo/" rel="nofollow">met je cursus en zou het fijn vinden als je er naar gaat kijken. Er zitten waarschijnlijk voldoende verbeterpunten in maar weet niet waar ik moet beginnen. Alvast bedankt. MvG, Gert-Jan Fisscher

Marcel van Diemen
Door

Marcel van Diemen

op 6 October 2015

Ik zou het heel fijn vinden als je mijn website een keer nakijkt, ik heb er weinig verstand van misschien kan ik met jou hulp een betere postitie krijgen. met vriendelijke groet en alvast bedankt, Babysupersale Marcel van Diemen

Vincent
Door

Vincent

op 6 October 2015

Zou graag een SEO check van je willen ontvangen en evt enkele aanwijzingen mvg Vincent

Ellen
Door

Ellen

op 6 October 2015

Hallo Mark, ik vindt het heel fijn dat je deze kans geeft en hoop tips van je te krijgen om mijn website te verbeteren. Groet, Ellen

Jan Bolhuis
Door

Jan Bolhuis

op 6 October 2015

Omdat ik elke tip kan gebruiken om mijn site te verbeteren. Ben begonnen met jouw training maar nog niet af kunnen ronden. Ik realiseer me dat er nog veel verbeterd kan worden. Speciale aandachtspunten? Hmmm. Nog steeds geen nummer 1 wanneer er op Excel gegoogled wordt :) Onlangs begonnen met langere tags (tip uit jouw training). Dus ben erg benieuwd naar jouw tips. Met een ExcelLerende groet, Jan (www.ExcelXL.nl)

Dirk
Door

Dirk

op 6 October 2015

Hallo Mark, Elke tip wordt zeer gewaardeerd en hoop dat ik de website zal kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Dirk

Ap
Door

Ap

op 6 October 2015

De website is nog volop in ontwikkeling en is bedoeld om wereldwijd klanten te aan te trekken. Zit nog over veel zaken in dubio, wel doen of niet doen. Belangrijkste is dat de site gevonden wordt.

Peter Hagenaars
Door

Peter Hagenaars

op 6 October 2015

Hallo Mark, ook ik vindt het fijn dat je deze kans geeft en hoop tips van je te krijgen om mijn website te verbeteren. Groet, Peter

Leen
Door

Leen

op 7 October 2015

Ben al een hele tijd bezig om te proberen met affiliatemarketing (extra) inkomen te genereren. Daarvoor al enkele websites gemaakt. Toch lukt het mij niet om klanten naar mijn website te krijgen. Ik doe dus iets fout, maar weet niet wat. Ik moet dit allemaal doen met niets aan financiële middelen omdat ik (als ZZP) ruim 18 maanden zonder werk zit en geen uitkering krijg. Ik ben heel erg nieuwsgierig wat ik kan verbeteren. Ik volg jou sinds kort en daardoor toch weer enkele goeie tips gekregen. Ik hoop dat ik in de selectie val en mij een duwtje in de goede richting kunt geven. m.vr.gr. Leen.

Theo Böhmers
Door

Theo Böhmers

op 7 October 2015

Ik sta altijd open voor verbetering en wacht je tips af. Ik ben benieuwd !

Wachtberger
Door

Wachtberger

op 7 October 2015

Graag een scan want ik wordt er gek van.

kean
Door

kean

op 7 October 2015

Hallo, wij verkopen al 5 jaar pelletkachels en hebben al 30 jaar een installatiebedrijf. We hebben hiervoor een grote showroom ingericht met meer dan 25 kachels van 16 merken. Onze kernwoord in zakendoen is: ''tevreden klanten'' We verkopen daardoor veel via mond tot mond reclame. We missen potentiële klanten doordat we op internet niet de sterkste zijn. Onze ambitie is om de meeste kachels van Friesland te verkopen. Onze site verschijnt nooit bovenaan in google als men íets van ''pelletkachel Leeuwarden of Friesland''intikt. We verliezen potentiële klanten door slimme marketingtrucs van anderen op internet. We hebben zoveel mogelijk van je adviezen al opgevolgd. Wat kunnen we nog verbeteren? Graag een gratis SEO check.

Hellas Nunspeet
Door

Hellas Nunspeet

op 7 October 2015

Wij willen uiteraard het best vindbaar zijn in de regio als het gaat om volleybalteams.

Jos Broers
Door

Jos Broers

op 7 October 2015

Wil beter gevonden worden in de regio.

Matt vd Donk
Door

Matt vd Donk

op 7 October 2015

Mark, Fijn dat je even naar mijn site wil kijken. Matt

Frits van Leeuwen
Door

Frits van Leeuwen

op 7 October 2015

Hallo, Een seo check lijkt me een goede stap om mijn website nog beter en aantrekkelijker te maken. Hopelijk krijg ik daarna meer bezoekers en dan daardoor ook meer bestellingen. Vriendelijke groet, Frits van Leeuwen

Carel Prins
Door

Carel Prins

op 7 October 2015

Beste Mark, Ik heb zeker interesse in een vrijblijvende check. Graag hoor ik uw tips. Met vriendelijk groet, Carel Prins

Ro el boer
Dix
Door

Dix

op 7 October 2015

Net geopend, ben heel benieuwd naar de check van mijn site. Het is geen webwinkel, maar wil mensen ertoe bewegen om hun foto door mij tot kunstwerk te laten maken. Alvast bedankt!

Hans Winkels
Door

Hans Winkels

op 7 October 2015

Graag SEO-check, net nieuwe site, ben benieuwd wat er beter kan.

A H Miedema
Door

A H Miedema

op 7 October 2015

Website in ontwikkeling benieuwd of ik op goede weg ben.

Robert-Jan van 't Veld
Door

Robert-Jan van 't Veld

op 7 October 2015

Beste Mark, We zijn al een tijdje bezig met het beter vindbaar maken van onze site, ook met hulp van een externe partij die ook de site voor ons heeft gebouwd. Het kan altijd beter, er mag nog meer business uit onze site komen. Het kan dus nooit kwaad een ander mening te horen. Ben benieuwd. Vriendelijke groet, Robert-Jan van 't Veld Eigenaar Soet & Blank Tekst & Communicatie

Rob Halkes
Door

Rob Halkes

op 7 October 2015

Dank voor het aanbod. Ben zeer benieuwd! Groet Rob Halkes

Jos Broers
Door

Jos Broers

op 7 October 2015

Wordt graag beter gevonden in de regio.

Theo
Door

Theo

op 7 October 2015

Heel benieuwd. Fijn dat je dit doet. Alvast bedankt.

Maarten
Door

Maarten

op 7 October 2015

Op een een of andere manier ben ik al een jaar bezig om met mijn website gevonden te worden in een niche markt die ik bedien. Namelijk die van West Coast swing dansers in Nederland. Het grappige is dat degene die het minst doet aan les geven of promotie boven aan staat in de zoek resultaten voor " West Coast Swing in NL" of " West coast swing in Amsterdam" Ik bezit ook een FB pagina WCSNL waar ik eigenlijk niets mee doe en die scoort nog hoger dan dan mijn crazyswing pagina waarbij ik blog en al mijn communicatie via contactformulieren laat lopen.. pffff je hoort het al frustratie frustratie alsjeblieft help me door deze SEO jungle heen

Jur Houtman
Door

Jur Houtman

op 7 October 2015

Dag Mark, ik ben al een tijdje bezig met de SEO's heb je e-book ook ontvangen. Dank! Was al van plan mijn opstartpagina te verwijderen..... Laat ik doen door mijn websitebouwer.... (wordt momenteel an gewerkt) en om URL's korter te maken. Maar eventuele andere tips... altijd welkom.

Wilma Donk
Door

Wilma Donk

op 7 October 2015

Graag zou ik je tips en adviezen ontvangen hoe ik hoger kan staan in Google met de website. In de webwinkel van www.legrappillon.nl staan producten die alleen via mij worden verkocht en toch staan ze niet hoog in Google. Ben benieuwd naar je bevindingen.

De Slingerwinkel
Door

De Slingerwinkel

op 7 October 2015

Graag een SEO scan. Alhoewel we regelmatig bestellingen hebben mogen dit er natuurlijk veel meer worden.

Keys
Door

Keys

op 7 October 2015

Ja graag alle tips om de concurrentie aan te gaan is zeer welkom.

Dolf Koppenol
Door

Dolf Koppenol

op 7 October 2015

De opzet v.d. website is om kennis aan te bieden op PC, Tablet en smartphone. Bij voorbaat dank! m.v.g. Dolf

Arie de Knegt
rosalisa de wit
André
Han van Dien
Door

Han van Dien

op 7 October 2015

Met name dubbele content, enorme hoeveelheid redirects en opschonen

William Bettonviel
Marcel Damen
Door

Marcel Damen

op 7 October 2015

Beste, Ik wil je alvast bedanken, wel wil ik er even bij vermelden dat ik deze site pas vanaf afgelopen donderdag online heb. Deze heb ik voorheen bij mijnwebwinkel ondergebracht maar ben daar gestopt medio april omdat zij geen xml mogelijkheden hebben. Mvg, Marcel getnutzz

Karlien Verherbrugge
Gert-Jan
Door

Gert-Jan

op 8 October 2015

Ik zou graag deelnemen aan de SEO check. Ik sta met mijn website http://www.kdvdepinguin.nl ergens op de zoveelste plaats. Er zit ook een fout in iets van robots.txt, dat zegt me niets. Ik wil graag gevonden worden. Ook wil ik graag weten waar je het lijste moet plaatsen van woorden waar je op gezocht wil worden.. Alvast bedankt

Pieter van der Ent
Lise
Door

Lise

op 26 October 2015

Hi Volg je mails al een tijdje. Zou het super vinden mocht je tijd vinden om mijn website te reviewen. Tips meer dan welkom . Grtz Lise

Christian Matteman
Door

Christian Matteman

op 19 December 2015

Verschillende tips toegepast op divecentermanagement.com en niet zonder resultaat :D. Betere vindbaarheid in Google en een hogere score. Tips zijn natuurlijk altijd welkom.

R. van Putten
Door

R. van Putten

op 28 December 2015

Graag een SEO check. Ik probeer via fb potentiële klanten naar mijn website te leiden maar zou graag mijn klanten via google naar mijn website zien gaan.

Cheryl
Door

Cheryl

op 7 January 2016

Zou graag een SEO Check willen ontvangen. We doen erg veel aan social media maar merk dat we toch te weinig gevonden worden. Wat kunnen wij doen dat we toch goed zichtbaar zijn en natuurlijk meer verkoop! Bedankt!

Libor van Bree
Door

Libor van Bree

op 12 January 2016

Graag verneem ik van u of momenteel mijn website voldoende is aangepast om meer klant verkopen te renderen. Alvast dank Met hartelijke groet

Kevin Vermeulen
Door

Kevin Vermeulen

op 12 February 2016

Ben zeer benieuwd wat er uit de SEO check komt voor mijn website.

Leo Rietbergen
Door

Leo Rietbergen

op 28 July 2016

Hoi Mark, Ben zeer benieuwd naar je reactie en mening over onze website. mvgr Leo Rietbergen

Mark van Tuel
Reactie plaatsen

Contact met een Ompro specialist

Online marketing specialist contact
arrow_drop_up arrow_drop_down