Website review: Verbeter je SEO en Conversie
arrow_drop_up arrow_drop_down
1 juni 2015 
in SEO

Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Je kunt nu geheel vrijblijvend een website review aanvragen. Ik zal persoonlijk je website of webwinkel reviewen.

Daarbij geef ik een aantal tips en verbeterpunten op gebied van SEO en conversie.

Wil je een gratis website review ontvangen? Klik dan hieronder op de groene knop.

Website review aanvragen

Waarom ga ik je website reviewen?

Op 25 mei is onze nieuwe website online gegaan en compleet vernieuwd. Ompro.nl is nu veel efficiënter, laad sneller en is nog beter geoptimaliseerd voor bezoekers en voor Google.

En ik kan je vertellen, ik ben er zo blij mee!!!

Hetzelfde gun ik jou! Dat was tevens de reden dat ik mezelf beschikbaar stel om websites van andere ondernemers te reviewen 😉

Wat kun je verwachten van de SEO review?

Iedere website kan beter! Ik zal je laten zien wat belangrijkste verbeter punten zijn op gebied van SEO en conversie.

In de review zal ik oprecht en eerlijk tegen je zijn 😉

Ik maak een 1-minute video review van je website en zal deze plaatsen op mijn website. Je kunt de 29 SEO reviews hier vinden.

Dus mocht je ook je website willen laten reviewen dan kun je hieronder in het reactieveld een verzoek plaatsen.

Kim Verweij
Daan Castelijn

Door

Daan Castelijn

op 2 June 2015

Wij hadden graag een website review gehad van onze website www.modecastelijn.nl

Marc Pors

Door

Marc Pors

op 2 June 2015

Ik begrijp dat ik een kosteloos review van u krijg zonder vervolg verplichting. Onder die voorwaarden zie ik uw review tegemoet Groet Marc Pors

Mark van Tuel

Door

Mark van Tuel

op 2 June 2015

Uiteraard Marc! Het hoe, wat en waarom staat uitgelegd in deze blogpost.

Rikkert

Door

Rikkert

op 2 June 2015

Beste Mark, Wij zouden graag een SEO check willen en mogelijk van diensten gebruik maken op basis van deze check voor SEO optimalisatie. Bedankt! Rikkert

Matthijs

Door

Matthijs

op 2 June 2015

Het lijkt mij zeer zinvol om dit eens te checken aangezien wij toch al een aantal jaar bezig zijn met onze shop. Www.trendywoman.nl Bedankt

Hendrik-Jan Poort

Door

Hendrik-Jan Poort

op 2 June 2015

Beste Mark, Ik zou graag een gratis SEO check willen en mogelijk van diensten gebruik maken op basis van deze check voor SEO optimalisatie. Ik heb mijn site in drupal 7 gebouwd met bootstrap en heb al redelijk wat seo gedaan, maar het kan altijd beter. Bedankt! Hendrik-Jan

Jannes Jonkers

Door

Jannes Jonkers

op 2 June 2015

Hallo Mark, Ik heb jouw boek hoger in Google gebruikt voor tips en deze ook gebruikt. Mijn web-site doet het niet slecht, met verschillende zoektermen van bovenaan op eerste pagina tot op midden 2e pagina. Ben benieuwd wat je ervan vindt. Je hebt er een mooie en "strakke" site van gemaakt! alvast bedankt.

Esmée

Door

Esmée

op 2 June 2015

Hi Mark, ik zag je oproep voor een gratis SEO Check en daar wil ik wel gebruik van maken. Ik heb gisteren mijn nieuwe website www.website4mama.nl gelanceerd en ben benieuwd naar jouw mening. Mocht de site nog te vers zijn voor een review, dan mag je ook www.linearecta.nu voor me bekijken. (dan houd ik die van 4mama nog wel van je tegoed ;-) ) Groet, Esmée (ook van www.linearecta.nu)

Marco

Door

Marco

op 2 June 2015

Ben erg benieuwd hoe mijn site www.e-smokewinkel.nl uit de bus zal komen na de review! :-)

David Clement
Jan Van Geel

Door

Jan Van Geel

op 3 June 2015

Hallo Mark, Mijn website heeft met mijn bijberoep te maken: autojournalist, vooral over 4x4's en hybrides. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Jan

Karina

Door

Karina

op 3 June 2015

Beste Mark, fijn aanbod! Hartstikke bedankt voor je hulp.

Michiel Brouwer

Door

Michiel Brouwer

op 3 June 2015

Ik zou zeggen, ga maar los op de site. Alvast een verbeterpuntje voor je eigen formulier (dit formulier dus): de woorden in de invulvelden staan (vooral bij het veld E-mail) door de kaderomlijning.

Kim

Door

Kim

op 3 June 2015

Beste Mark, Onze site is pas recent in de lucht en we zijn een opstartend bedrijf in de payroll- en uitzendwereld. Graag horen wij van je hoe wij onze site kunnen verbeteren. Er wordt nog meer content toegevoegd komende weken maar we horen graag alvast wat je er van vindt. Groeten, Kim @ Beryl

Giovanni

Door

Giovanni

op 3 June 2015

We proberen zoveel mogelijk van jouw tips toe te passen en te herkennen binnen onze website en zijn dan ook erg benieuwd wat jij er van vindt.

Jan Bierling
Esther

Door

Esther

op 3 June 2015

Ik heb sinds begin vorig jaar een leuke webshop voor haaraccessoires en wil graag weten hoe ik deze kan verbeteren om nog hoger in Google te komen!

Andre Kuijt

Door

Andre Kuijt

op 3 June 2015

Wij zien de review van onze webshop: www.elektrischvaren-accu.nl graag tegemoet.

Dorothe Saasen

Door

Dorothe Saasen

op 3 June 2015

Wat leuk dat je dit doet! Website review lijkt me leuk. ik wil graag veel meer bezoekers en een hogere conversie. Doel is offertes op laten vragen en boeken van workshops uit de agenda groet Dorothe Saasen

Louise Smit
Wouter Lenssen
Walter Joos

Door

Walter Joos

op 3 June 2015

Website is in opmaak, maar graag je suggesties. Hoofdwebsite www.wadaconsult.com Alvast bedankt, Walter

Linda van der Zande

Door

Linda van der Zande

op 3 June 2015

Wij maken graag gebruik van de mogelijkheid voor een kosteloze SEO review van één van onze sites: http://www.watercoolersolutions.eu. Alvast bedankt.

slabbinck - develter
Loes Fijma-Jurgens

Door

Loes Fijma-Jurgens

op 3 June 2015

Ja, wie wil dat nou niet! Fantastisch aanbod en succes met de vernieuwde site. Ziet er mooi uit.

Rob Kouw

Door

Rob Kouw

op 3 June 2015

Hoi Mark, Graag ook een review van mijn site, deze is nog niet helemaal af dus kan ik jouw opmerkingen gelijk daarin meenemen.

Niek Kuypers

Door

Niek Kuypers

op 3 June 2015

Hoi Mark, Ik wil ook graag gebruik maken van je aanbod om mijn site www.kuypersstoffering.nl te reviewen je zult het wel druk krijgen zo, ik ben benieuwd.

Thomas

Door

Thomas

op 3 June 2015

Wij maken graag gebruik van een korte gratis review om uiteindelijk een gerichtere strategie te kunnen voeren. Grt thomas

marc

Door

marc

op 3 June 2015

mijn website is bijna klaar, en zou heeeeel graag een review hebben ja!

Inge van der Woude

Door

Inge van der Woude

op 3 June 2015

Mijn website moet nog helemaal worden aangepast, maar ik ben wel benieuwd naar een review op dit moment. Wellicht kan ik jouw punten meenemen naar mijn nieuwe website. Super actie trouwens, bedankt! O, ik zie net dat het kan tot vanavond 20.00 uur (en het is nu 22.59). Helaas? Ik hoop, dat het toch nog mee kan ;-(

Peter

Door

Peter

op 4 June 2015

Ben eens benieuwd hoe je tegen deze website aankijkt. Is voor mij een leerproces.

tamara

Door

tamara

op 3 July 2015

Beste mark, ik zie je review graag tegemoet. altijd prettig zo'n leermoment. groeten, Tamara

Hizir

Door

Hizir

op 16 July 2015

Hoi Marc, geweldige tips allemaal! Graag ontvang ik ook een review voor m'n site. Alvast bedankt. Groet, Hizir

Hans van Eeten

Door

Hans van Eeten

op 4 July 2015

Ik ben benieuwd naar jouw mening over onze webwinkel en de vindbaarheid.

Dennis Visser

Door

Dennis Visser

op 23 August 2015

Is het echt helemaal gratis, zonder enige vorm van verplichtingen? Met vriendelijke groet, Dennis

Mark van Tuel

Door

Mark van Tuel

op 24 August 2015

Ja Dennis, absoluut. Alleen is er momenteel geen mogelijkheid om je website te laten reviewen omdat dit iets tijdelijke was. Wellicht dat we dit op korte termijn nog een keer gaan doen. Gezien de vele aanvragen... Dus hou mijn blog even in de gaten ;-)

Peter

Door

Peter

op 7 September 2015

Hoi Mark, Ik zie heel graag jou review tegemoet! ben erg benieuwd naar jou mening/review. zodat ik meer met SEO voor onze website kan doen! :-) Alvast bedankt voor de gratis review! Vriendelijke groeten, Peter.

GJ

Door

GJ

op 9 September 2015

Ik ben benieuwd naar de resultaten.

Rosalisa

Door

Rosalisa

op 18 September 2015

Ik ben heel erg benieuwd naar je review hoe ik mijn site kan optimaliseren. Heb er zelf al veel aan verbeterd maar wellicht weet en zie jij dingen die ik toch niet helemaal goed heb gedaan. Wordt nog steeds (te) weinig gevonden. Dus kan niet wachten. Alvast bedankt.

jan

Door

jan

op 30 September 2015

Ben benieuwd

Pascal Janssen

Door

Pascal Janssen

op 13 October 2015

Hallo, nu heb ik wel geen website maar een forum met veel gebruikers per dag. Kan je voor een forum ook een review maken. Benieuwd naar het resultaten. Pascal

Angelo van Gool

Door

Angelo van Gool

op 12 November 2015

Website is net klaar, dus ben benieuwd. Heb een bedrijf die ingehuurd die maandelijks mijn 4 uur aan mijn SEO werkt. Ben benieuwd!! Angelo

Theo

Door

Theo

op 11 December 2015

Hoi mark kan je mijn website revieuwen. Ik zal graag meer aanmeldingen willen krijgen van nieuwe leerlingen. Wat kan allemaal verbeteren. En zal jouw cursus daar aan mee kunnen helpen. Gr Theo

Bart Moore

Door

Bart Moore

op 26 June 2016

Beste Mark, super leuk dat je dit initiatief neemt. Basketbalkopen.com/ is mijn site, en gaat over zoals het domein naam al verklapt over basketballen. We hebben een groot en duidelijk assortiment aan basketballen en gebruiken Woocommerce voor Wordpress. De website is qua link structuur voor ons doen helemaal af. Uiteraard horen we van de experts hoe het beter kan en hoop zo beter te scoren met de website. Met vriendelijke groet Bart Moore zou je die willen vergelijken?

Reactie plaatsen

Contact met een Ompro specialist

Online marketing specialist contact
Cookie erbij?